„WordPress“ – lyderė tarp tinklaraščių platformų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

warnenas 2012-04-14 04:54
Prajuokino straipsnis. Cia visiskai isakyta vieno zmogaus nuomuone apie tai kaip jis mano, kad wp daugiau naudoja. Bet visi zino, kas naudoja cms, kad Joomla yra gerense, patogese, greitesne tai jau irodyta pasauliniu mastu ir pasauliniu ivertinimu, kaip geriausia cms. Wp visi randa, nes ji neslepia generatoriaus tago, o joomlos tai yra daroma del apsaugos. Ir kas keisciausiai joomla sitame straipsnyje nepamineta. Bet kur tik paziuresi populiarausi cms yra : joomla wp ir drupal.
mch0lic 2012-04-14 07:05
Pirma, tai statistika, o ne nuomonė. Antra, paminėti 2 šaltiniai, na, ir trečia, kalbama apie tinklaraščius, o ne full featured turinio valdymo sistemas.
cluendo 2012-04-15 17:40
Kur tau Joomla! patogesne ? Man Wordpress ZYMIAI patogiau, elementaraiai tema pakeisti keliu sekundziu darbas. Gal senai jau chekinai worpdress, nes dabar tikrai yra pasikeites, greitai veikia ir t.t. + lightweight, neprikimstas kolkas suduku visokiu kaip kad joomla! Joomla dabar kaiptik nesenai ant WAMP isimetes buvau, galvoju pabandysiu. Isjungiau po installo, nes net temos nesugebejau pakeisti. Ko nepasakyciau apie WP. Ten pvz atsisiunti tema, eini i skilty "Temos" uploadini tema ir aktyvuoji. Volia, viskas veikia. O del greitumo tai nesuprantu apie ka tu sneki. Jei apie puslapio atvaizdavima, tai TIKRAI nera jokio skirtumo ar tu naudoji joomla ar wp. Bent jau useriai to nejaucia. Pats tikrinau ir zinau. Iseik i kokius themeforest ir patikrink ta pacia tema ant wordpress ir joomla ir pasakyk ar jausi skirtuma.
cluendo 2012-04-15 17:41
Aisku, jeigu ten naudoja kokies frameworkus neaiskius tai gal ir suleteja tas puslapio darbas bet viskas nuo developerio priklauso siaip.