Gandai: "iPhone 5" bus maždaug 20% plonesnis už savo pirmtaką  (5)

Kompanijai "Apple" praktiškai per kelias valandas pavyko parduoti visus bilietus į renginį WWDC 2012, kuris vyks San Franciske (Kalifornija, JAV) gegužės 11 – 15 dienomis. Čia, pasak naujausių užuominų, turėtų būti atskleista daugiau informacijos apie būsimą "iPhone 5".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kalbant formaliai, tai šioje konferencijoje susirenka programinės įrangos kūrėjai, tačiau kai kurie informacijos šaltiniai su šiuo renginiu yra linkę sieti kokio nors įrenginio anonsą.  Šiais metais, kaip teigia portalas "eWeek", "Apple" vargu ar pristatys WWDC naująjį "iPhone" ar naujos kartos "MacBook" – greičiausiai viskas apsiribos naujos programinės įrangos – "iOS" ir "OS X" – debiutu.

Tiesa, naujos informacijos apie planuojamus išleisti gaminius gali būti atskleista, ir šį kartą - oficialiai. Pavyzdžiui, tas pats informacijos šaltinis, remdamasis analitikų iš "Jefferies" komentarais, praneša, jog naujasis "iPhone 5" bus maždaug 20% plonesnis už savo pirmtaką, taip pat turės 4 colių įstrižainės ekraną su didesne nei "iPhone 4S" raiška. Dabartinis "Apple" išmanusis telefonas, kaip žinome, turi 3,5“ įstrižainės ir 960×640 raiškos ekraną, tuo tarpu korpuso storis sudaro 9,3 mm.

Ekspertai tvirtina, jog kompanijai "Apple" nėra didelės reikšmės, kada konkrečiai pasirodys eilinis "iPhone" – šių metų vasarą ar rudenį. Dabartinis išmanusis telefonas ir taip yra populiarus, kad būtų galima kalbėti apie dideles iš jo pardavimų gaunamas pajamas bei didėjančius pardavimų tempus.

Beje, praėjusią savaitę kai kurie gandai būsimam "iPhone 5" jau priskyrė naują „skysto metalo“ korpusą, kuris neva pasižymės didelio atsparumu išorės poveikiui bei išskirtinai švelniu paviršiumi. Būtent šis metalas galbūt leis padaryti "iPhone" plonesnį be didesnės žalos jo patvarumui. Beje, tas pats lydinys gali būti panaudotas ir naujos kartos "MacBook Pro" nešiojamų kompiuterių gamyboje.

Taip pat pažadėti ir patobulinimai "iPhone" sensorinio ekrano lygmenyje – greičiausiai bus panaudota "Toshiba" sukurta technologija "in-cell touch", kurios dėka įrenginys bus plonesnis ir lengvesnis, taip pat pasižymės padidintu jautrumu. Tikimasi, jog "iPhone 5" galės dirbti LTE (4G) tinkluose, kadangi "iPad 3" toks funkcionalumas jau yra.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: