Kokios Lietuvos įmonės yra patraukliausios IT specialistams?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Rukis 2012-05-05 15:47
Aš mieliau eičiau į mažą bendrovę. Į omnitelį ar dar kokį ten manęs ir prievarta neįkištų. Geriau tada savo kurt kažką.
mch0lic 2012-05-05 16:31
Yra nemažai žmonių kurie nori dirbt dėl prestižo, nors ir valytoju. Tada dar nevykėliai kurie pirkosi referatus, kursinius, bakalaurinius ir t.t. ir nieko nemoka - juos apmokina. O visi kiti turbūt ir nebalsavo, nes realiai tai ten toks mažas skraigtelis esi ir taip suvaržomas, kad noričiam kurt, mokytis ir tobūlėt visom kryptim ten ne tiek daug galimybių kaip mažose ar vidutinėse kompanijose... Čia mano nuomonė
Pavasarėlis 2012-05-05 17:14
Aš tai praeitą vasarą TEO praktiką atlikau. Dirbau su inžinieriais, kurie taiso gedimus, įvedinėja internetą. Tai bent jau man praktika labai patiko, nes buvo nemonotoniška, naudinga bei įdomi. Be to kolektyvas šaunus buvo. Reiks ir šią vasarą ten pat taikyti. Maž po 4 kurso ir darbas ten pat atsiras, bent jau turiu nemažai priežasčių manyt, kad atsiras.
Rukis 2012-05-05 17:32
Mažos įmonės vilioja labiau, vien dėl tos laisvės tobulėti, mažo kolektyvo, kuris greičiausiai bus susikoncentravęs ties novatoriškais projektais ir t.t., kai didžiosiose kompanijose tu esi, kaip mch0lic sakė, mažas, nereikšmingas besisukantis sraigtelis.
mar444nas 2012-05-05 21:06
kas dėl Teo tai pasakysiu toki dalyka. Jei esi "pėstininkas" tai tave taip norės issunkti kad fantazija atsoks. Pazystamas ten isidarbino it specialistu. Na visokie apmokymai, komandiruotės neblogas atlyginimas bet vistiek privalai klientu surasti po 7 i mėn. nors ir tvarkai tuos gedimus ir panasiai bet dar ir tokiom nesamonėm reikia uzsiiminėti. Tai sako po darbo dar reikia po namus vaikscioti siųlyti tas teo paslaugas kad tik tuos 7 klientus per mėn privilioti. Ar cia normalus dalykas.
Skeleton 2012-05-05 21:26
Bet mažytėje kompanijoje resursai mažučiai, taigi ir projektukai mažučiai... Skonio reikalas.
Pavasarėlis 2012-05-06 00:32
Jo, čia ko gero vienas iš didžiausių minusų, kuriuos pastebėjau atlikdamas praktiką.
LukasLt 2012-05-06 02:10
Na jau. Kur jau kur, bet IT srityje biudžetas ir projektų įdomumas turi mažiausią ryšį. Žinoma, jei kai kas IT laiko darbą su supportu, ar ar kokių MŠ sprendimų diegimą next>next principu, gal tame tavo mintyje teisybės ir yra. Tik tokiame darbe, bent mano manymu yra tiek pat IT, kiek policijos pareigūno darbe - teisės Jei tavo (mano) tikslas dirbti su naujų projektų developmentu, net ir dedikuojant 1/20 etato galima kalnus nuveikti.
edragon 2012-05-06 20:35
IT specialistas - nebūtinai programuotojas Čia manau, apklausoj greičiausiai daugiau nei pusė žmonių buvo ne programuotojai ir apie darbus galvojo galbūt apie tokius kaip serverių administravimas, support, ir interneto įvedimo ten kokie. Mažose kompanijose tokių darbų nėra. Bet jei TEO rimtai tokias nesąmones su darbuotojais daro, tai aš jau verčiau rinkčiausi mažesnį atlyginimą nei klientų ieškojimą kas mėnesį...