„Google“ gresia $10 mln. bauda už naudojimąsi „Safari“ spraga

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Paprastas_zmogus 2012-05-07 11:39
Kas nors dar tiki jų "don't be evil" ?
mobilunkas 2012-05-07 12:08
o kodel tai programos klaida, o ne nedokumentuota programos galimybe? kodel draudziama naudotis programos galimybem , kurios joje yra? juk niekas programos nekeite turbut?
Paprastas_zmogus 2012-05-07 12:29
Paprasčiausiai buvo nešvariais būdais apeiti sistemos privatumo nustatymai. Vartotojai, kurie nenorėjo būti sekami, vistiek buvo sekami dont' be evil, right?
Neodan 2012-05-07 12:45
Na ir vis delto Google vis dar mazesnis evil nei kitos korporacijos P.S. as mielai googlui "susimokesiu" savo informacija uz kokybiskas paslaugas, nes vistiek uzviska visuomete reikia moketi (tiesiogiai arba netiesiogiai).
Simplicity 2012-05-07 13:19
Google paštui išvis lygių nėra — viskas puikia lietuvių kalba, o žiopliams dar ir raudoni įspėjimai apie piktus laiškus Na, o kur dar dirva programinio kodo rašytojams — google code, skaitovams skirta Google biblioteka turinti nemažai nemokamų knygų ir žurnalų. Čia tik keli iš daugelio įrankių, kurių dalis visai nemokami.
dzo 2012-05-07 14:02
Apple ir reiktu skirt tokia pat bauda uz skyliu nelopyma
infoguru 2012-05-08 09:39
Tave kažkuom asmeniškai nuskriaudė? Gal Google čekio neapmokėjo? Nei vienas vartotojas šiuo žingsniu nebuvo nuskriaustas - paprasčiausiai buvo surinkta info kuri sudaro geresnį vartotojo paveikslą ir leidžia sukurti jam kokybiškesnes paslaugas, ar pritaikyti jam aktualią reklaminę informaciją. Telefonų numerių ar pašto adresų gi nevogė iš vartotojų... Jei jautiesi toks svarbus ir manai kad 1000-iai stat counterių neanalizuoja kur naršai ir ką veiki internete tai labai klysti. Tai daro vos ne kiekviena svetainė, nes tai yra jai gyvybiškai būtina. Nori saugumo?, - išsitrauk interneto kabelį ir būsi ramus kaip belgas.
Paprastas_zmogus 2012-05-08 14:35
O prie ko čia AŠ? Jeigu man juokingas Google dviveidiškumas, tai jau būtinai mane kažkas nuskriausti turėjo? Gal mažiau tokių vaikiškų komentarų, ok?
enternald 2012-05-08 16:01
Pameni kiek softo neveikė perėjus nuo XP į VISTA. Pameni Windows ME? Šios sistemos buvo nestabilios dėl tam tikrų klaidų ištaisymų. Compatability mode pvz yra bug'ų rinkinys, kurį įjungus atsiranda senos klaidos. Kai programa pastatyta ant klaidų, tai užlopius klaidas softas lūžta ir neveikia, tada reikia iš naujo perrašyti softą ir jei vėl pasinaudosi klaidomis, ištaisius klaidą vėl softą reikės perrašyti. Ir taip šis ratas gausis be galo be krašto. Ant operacinės ar kitos programos bugų softą rašyti yra nesąmonė.
rwc 2012-05-08 22:02
Reikalauju, kad technologijos.lt gražiuoju sumokėtų man 10 mln. moralinės kompensacijos, nes kartais išlenda kokia reklama, nors pas mane įjungtas Adblock+. , dėl tų "compat mode" tai kalti patys maikrosoftai. Klaidas reikia taisyti tuomet, kai jos aptinkamos. Reikia ne slėpti "internalus" siekiant turėti pranašumą prieš konkurentus (kas per nesąmonė, kad WinAPI internalus Office komanda žino?), o funkcionalumą specifikuoti ir pasistengti, kad realus softas atitiktų spekus. Aplamai, kas per nesąmonė yra "konfidencialumas", kai kalbama apie viešą API? Tada kurių galų jis viešas?