Estijos ir Latvijos gatvės – jau per “Google Street View”  (5)

Intriguojanti naujiena Baltijos šalims – “Google” komanda paskelbė, kad per “Street View” jau galima pamatyti gatvių vaizdus iš mūsų kaimyninių valstybių – Estijos ir Latvijos. Oficialiajame tinklaraštyje parodytos interaktyvios nuotraukos iš kai kurių įsimintinų vietų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Panašu, kad “Google” komanda jau senokai dirbo tose valstybėse, nes tokie panoraminiai vaizdai nepadaromi labai greitai. Pažymėtina, kad į oficialų tinklaraštį šią naujieną įkėlė atstovai – Karl Pae iš “Google Estonia” ir Didzis Vilcans “Google Latvia”. Portalo ekonomika.lt duomenimis, „Google“ vakar paskelbė Lietuvoje taip pat pradedanti rinkti nuotraukas padėiančias pagerinti „Google Maps“ paslaugos kokybę bei įdiegti savo žemėlapiuose „Street View“ funkciją.

Artimiausiomis dienomis Lietuvos miestuose ir gatvėse pasirodys „Google“ automobiliai, rinksiantys nuotraukas, kurių pagrindu vėliau bus suformuoti Lietuvos miestų gatvių vaizdai.

„Street View“ yra „Google Maps“ funkcija, šiandien veikianti daugiau nei trisdešimtyje pasaulio šalių. Ji leidžia virtualiai keliauti miestų gatvėmis apžiūrinėjant panoramines nuotraukas panašiai į tai, kaip apžiūrinėtumėte pastatus ar kitus objektus patys eidami gatve.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Povilas Korop
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: