Rusai kurs „Kalašnikov“ prekės ženklo drabužius

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

enternald 2012-05-22 16:40
Galėtų leisti ir Sukojaus odekoloną ar MAKAROVO jogurtų liniją. Be ryšio dėti inžinieriaus pavardę ant produktų net nesusijusių su jo veiklos sritimi.
Jonas17 2012-05-22 18:07
Aš manau čia tas pats kas mercedesui pradėti gaminti paspirtukus...
moo 2012-05-22 18:23
Paspirtukų nėra, bet dvirtį radau: http://www2.mercedes-benz.co.uk/content ... sport.html dar laikrodžiai, laptopų tašės, akiniai, tušinukai, manikiūro rinkiniai, pliušiniai žaislai ir kaklaryšiai, <...>. Jei perka dėl vardo - normali praktika išnaudoti jį.
enternald 2012-05-23 00:20
Taip normalu, jei tai prisideda prie produkto pardavimo ir reklamos. Kalašnikovo maikės tikrai nepadidins pardavimų civiliams, nebent JAV. Atrodo keistai civiliams ir rinkai nevartojamas produktas būtų reklamuojamas papildomai, tokių daiktų gamyba. Be to kas liečia patį ženklą, bent kalashnikov'o logotipo neteko matyti (abejoju, kad yra koks armija turbūt žymi automatą tiesiog AK), tai praktiškai bus naujas prekės ženklas atsiradęs iš populiaraus liaudyje Kalašnikovo vardo. Bet ką gali žinoti, gal kokios naudos atneš "Izmaš".
Analog 2012-05-23 00:49
Jei perka maikes su čegevara, net nežinodami, kas anoks buvo, tai su kalašu tikrai pirks, nors panašu, kad bankrutuojantis ar jau bankrutavęs izmašas ieško papildomų pajamų.
moo 2012-05-23 07:22
Čia labiau panašu ne į norą stiprinti esamo produkto žinomumą, o labiau į norą pasipelnyti Kalashnikov vardo sąskaita. Iš ties, kažkiek panašu i visą reikalą su Che. Beje, prekės ženklas nėra būtinai logotipas t.y. grafinis simbolis. Tai gali būti bet kokiu šriftu ar spalva užražytas tekstas - Kalashnikov - visi iš karto žino akie ką kalba, dar ir skamba egzotiškai (vakaruose) reiškia parduos praktiškai viską. Kaip suprantu Ižmaš neslepia savo verslo plano taip uždirbti. Manau tikrai gerai "eitų" nuo vodkės, maikių, vyriškų tašių, laikrodžių ir pan. iki labiau specializuotų dalykų pvz. kokių orinių šautuvų ar kamufliažinės/karinės aprangos, kurią pamėgę žvejai mėgėjai.