Kokią JAV karinę strategiją mato pretendentai į prezidentus?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2012-05-31 11:05
Na siemetiniai kandidatu i JAV prezidentus rinkimai tai tikra netvarka, jau nekalbant apie rinkimu rezultatu klastojimus. Pasirodo didziausia pasaulio demokratijos skleideja pati ne tokia jau 'demokratiska'.
GM 2012-05-31 13:05
Mitt Rmoney tai išvis klounas. Galima išlikti stipriausia karine galia ir nesiveliant į nesibaigiančius karus, be aiškios priežasties, t.y. stiprinant gynybą šalies viduje. Geriau kariuomenė saugotų savo pietinę sieną, o ne, be aiškių ribų esančią Afganistano - Pakistano... Taip taip, tai Ron Paul žodžiai, tik gaila, kad buki amerikonai praplautom smegenim nebalsuoja už jį. O kas dėl rezultatų klastojimų, tai baisu. Negyvi žmonės balsuoja, žmonės papirkinėjami, rezultatai išvežami skaičiuoti kažkur slaptai, žiniasklaida šališka kaip niekur.
lightfire 2012-05-31 18:17
kokius dar rinkimų klastojimus, jei šiemet rinkimų nebuvo, kliedesy tu?
Skeleton 2012-05-31 20:10
Kokia netvarka, kokie dar klastojimai? Šiemetiniai rinkimai ypatingi tik tiek kad amerikiečiai rinkėjai labai susiskaldę ir labai aršiai kovoja tarpusavyje. Romnis buvo lyderis nuo pirmos Respublikonų pirminių rinkimų dienos ir laimėjo. Didelis siurprizas. Tik kraštutiniai Respublikonų partijos sparnai įnešė truputį sumaišties
Arwis 2012-06-02 12:59
Pasidomekit kaip sklandziai vyksta nominacijos i GOP kanditato posta rinkimai. Jau ne vienoje valstijoje kilo skandalas del suklastotu(neteisingu pagal officiale versija) duomenu. Jau nekalbu apie tai kad mass media tiesiog ignoruoja kai kuriuos kandidatus visiskai juodai. Gal pakalbekim apie atvejus kur Romney buvo paskelbtas nugaletoju dar nesuskaiciavus balsu ne vienoje valstijoje...? Arba kur apygardu balsai buvo neiskaiciuoti i galutine versija kai jie buvo nepalankus Romney o po skandalo perskaiciavus pasirode kad jis nieko nelaimejo nors jau buvo paskelbtas laimetoju? Ir cia tik keli ''nesutapimai'' siemetiniu rinkimu juroje. As nesu konspirasistas, bet nesu ir uzsimerkes. Vienas, kitas atvejis - tai jo gal tiesiog klaida, bet kai tokiu visa virtine i virsu plaukia tai jau kazkas tikrai vyksta uz nugaros. Netikit, paziurekit google trends.
Skeleton 2012-06-03 13:52
Tai kad esi konspirasistas Pakol kas matau tiktai, kaip šizikų mažuma (daugiausia Ron Paulo gerbėjai-fanatikai) niekaip nenori pripažinti akivaizdaus fakto esantys mažuma ir griebiasi šmeižto. Plius, žiniasklaida nesupranta visų Respublikonų partijos vidinių taisyklių detalių ir dažnai nusišneka. (Neužmirškim kad pirminiai rinkimai yra išimtinai VIDINIS partijos renginys ir jokios oficialios galios neturi). Ir kas tau "vyksta už nugaros"? Konfliktas yra atviras ir akivaizdus kiekvienam mąstančiam amerikiečiui:Romney yra tradicinės "mainstreaminės" pro-verslo Respublikonų partijos kandidatas ir yra puolamas iš dvejų radikalių Respublikonų partijos sparnų: vienas sparnas yra protestantų religiniai fanatikai (evangelical christians), kitas - radikalūs socialinių programų priešininkai (fiscal conservatives). Tačiau kiekvienam mąstančiam žmogui aišku, kad joks radikalų kandidatas (pavyzdžiui koks Santorumas) neturės jokių šansų bendruose JAV prezidento rinkimuose.