Kas taps naujuoju „Facebook“?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

GNU 2012-06-01 19:54
Nesupratau kodėl nesinaudojimas Twitter yra atsilikimas? Juk tai tėra vienas iš brandų siūlančių tokias pačias socialines paslaugas kaip ir Facebook, One ir t.t., o ne kažkokia nauja inovacija. Pagal tokią logiką būtų galima teigti, kad vakariečiai yra atsilikę, nes nesinaudoja One.lt Ir apskritai, socialiniai tinklai praktiškai nesukuria jokios pridėtinės vertės, todėl nesinaudojančius jais vadinti atsilikusiais man neapsiverčia liežuvis.
W3rtas 2012-06-01 23:11
Nu jau, per daug grubu sulyginti Twitter su FB, tuo labiau One. Twitterio žavumas pasireiškia, kai vyksta subruzdimas pasaulyje, o ir paprastą dieną įdomu pažiūrėti kas trend'uose http://trendsmap.com To "atsilikimo" nereiktų priimti kaip įžeidimo, nes tai tiesa. Kiek pažįsti lietuvių vlogger'ių? Kiek naudojančių Formspring, Dailybooth, Tumblr? Šiuo metu pasaulyje įsitvirtina eilinio vartotojo kuriamas turinys. O Lietuvoje, tas kūrimas labiausiai matomas pasidrabstymais Delfi.lt komentaruose. Džiugu, kad bent bloggerių turim... O vertė, jau atskiras klausimas. Mano pastebėjimai orientuoti į daugumą linkusią į pop-kultūrą. Jei socialinis tinklas daro visuomenę bent kiek geresnę, vertinčiau kaip didelį pasiekimą. Ką facebook'as skatina nežinau, nuo pat pradžių jaučiau jam antipatija, tai iki šiol nesuprantu esmės ir ką ten per dieną galima veikti.. Iš soc. tinklų geriausiai susipažinęs su Tumblr, kuris skatina tą pusę koks nori būti. Jo esmė interneto turinio dalinimasis(reblog) ir sekimas(fallow) kitų srauto. Taigi ką susirinksi, tą ir matysi savo dashboard'e. Pvz, dauguma žmonių kuriuos seku(fallow) yra nusivylę visuomene, vis išlenda ta tematika citatos ar tokie paveiksliukai: Ir šiaip ten atviresni žmonės.. tiksliau žmoniški, be kaukių
jureivis 2012-06-02 20:25
Na Facebook išpopuliarėjo dėl žaidimų ir manau dabar 50% žmoniu tik žaidžia FB, todėl ir susidaro tokia statistika. Buvau sutikęs žmogų, kuris turi 10 FB akauntu vien tam, kad galėtu per žaidimus atsisiųsti dovanų.
Evaldas 2012-06-03 22:10
Tiesą sakant facebook'e lyginai taip pat gali sekti tuos žmones, kuriuos nori, reguliuoti srautą, kaip ir darau aš. Blokuoti visi žaidimai ir užklausos, nereikalingas srautas, visokios mergiotės su krūvom įkvepiančių citatų ir krūvom nuotraukų savo ir panašus mėšlas. Turiu švarų account'ą ir naudoju pagal paskirtį jį.