"Warm Tek" siūlo į ežius panašius procesorių aušintuvus

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Shinigami 2012-06-08 11:21
Didesnis radiatoriaus paviršius - geresnis aušinimas. Viskas labai paprasta ir aiškų, bet kažkodėl iki šiol visi laikėsi tradicijų ir naudojo paprastus radiatorius O jie nusprendė panaudoti kažką naujo. Tik įdomu ar jie tai už patentavo ar ne
Uogienius 2012-06-08 11:51
Čia jau visai nesuprantu. Pagrindinė paskirtis, kuo mažesnė temperatūra. Tai kur skaičiai, kur lyginimas su įprastų formų aušinimu. Čia dėl dizaino taip daro? Straipsni kokybė prasta.
ligonis 2012-06-08 12:02
pagalvojus, tai iš centrinės dalies oras tikrai lėčiau iškeliautų dėl krūvos strypų chaotiškai išdėliotų oro kelyje(čia apie tą ežiuką), ir dar dulkių valymas turbūt irgi nebuvo įskaičiuotas kuriant jį. tas pangolin turbūt geresnis būtų dėl švaresnio kelio laisvam oro judėjimui.
Simplicity 2012-06-08 12:04
Aušintuvas pižonams... Jei įprastiems aušintuvams dulkes nuvalyti galima pasinaudojus šepetuku ir dulkių siurbliu, tai šitą jau reiks iš dėžės traukt ir gerai suspaustu oru pasidarbuot. Taip paprastai dulkių iš tų visų mažų plyšių neiškrapštysi. Na, bet parodos gi ir yra tam, kad prieš kitus nesąmoningais „originaliais ir naujoviškais“ sprendimais pasipuikuot. Kažkas vaizdą į pagr. plokštę sukiša, kažkas plokštę domkratu ramsto, o kiti ežiukus vietoj aušintuvų deda
rimka 2012-06-08 12:57
KUR PARAMERTAI!!!!!!?????
fraktalas 2012-06-08 14:28
Na del dudlkiu ponai tai imat ir filtrus dedat ant ventiliatorius ir nebus jokiu ten dulkiu, nepamnu kada siurbliavau kompa savo, aisku trauka sumazeja, bet su laiku uztat naudingumas nesumazeja ir valgyt nepraso tie radijjatoriai, O sitas radijola tia briedas - pakanka pamasyti kaip oras jame cirkuliuos ir pasidarys aisku kad jame siluma ne velnio efektyviai nepasisalins. Ne vieni jie cia tokie protingi jokia cia naujiena. stypiniai radijatoriai seniai jau atsirade, tik ju apatinis plotas turi buti lygus virsutiniam tuomet dar galima kazka is ju ispest.