„Samsung“ pristatė „Android“ telefoną su dviem sensoriniais ekranais  (2)

Kuo žiauresnė konkurencinė aplinka, tuo labiau elektronikos gamintojai stengiasi patraukti vartotojo dėmesį nestandartiniais sprendimais. Turbūt vienos iš žiauriausių kovų vyksta Kinijos rinkoje, kuri šiandien yra didžiausia pasaulyje, aplenkusi ilgai karaliavusią JAV.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Štai korėjiečių „Samsung“ Kinijos rinkai pasiūlė naują išmanųjį telefoną su „Android“ operacine sistema. Naujasis „Samsung GT-B9120“ skirtas mobiliojo ryšio operatoriui „China Unicom“, o jo skirtumai nuo ankstesnių korėjiečių pasiūlymų tikrai akivaizdūs. Išmaniojo telefono formatas – tai seniai užmiršta „kriauklė“, kai įrenginys turi dvi atsilenkiančias dalis. Vienoje iš jų paprastai būna fizinė klaviatūra, o kitoje – ekranas. Konkrečiu atveju, „Samsung GT-B9120“ gavo du net 3,5“ įstrižainės jutiklinius ekranus, kurių kiekvieno raiška siekia 800×480. Abiejuose ekranuose naudojama „Super AMOLED“ matrica.

Už skaičiavimų galią atsakingas dviejų branduolių procesorius „Qualcomm Snapdragon MSM8260“, dirbantis 1,2 GHz taktiniu dažniu; taip pat įdiegta 1 GB operatyviosios atminties, 16 GB duomenų kaupiklis, palaikomi Wi-Fi, HSPA, Bluetooth ir GPS. Be viso kito galima bus rasti dvi kameras: 5 MP nugarinėje dalyje ir 1,3 MP priekyje. Deja (o gal ir laimei), įrenginys šiuo metu bus prieinamas tik Kinijos rinkai, kadangi „Samsung“ operatoriui „China Unicom“ išmanųjį telefoną pateikė kaip išskirtinį ir daugiau niekur nesutinkamą. O mes, savo ruožtu, galime pabandyti įsivaizduoti naujojo telefono naudojimo patogumą ir kitus naudojimosi niuansus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: