Kaip paversti įprastus daiktus kompiuterio klaviatūra? (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Fobus 2012-06-15 11:47
Įdomi koncepcija. Bet potencialo didelio neturi, turbūt taip ir liks tik žaidimo stadijoje, nes daug paprasčiau ir patogiau yra kinect tipo technologija. Tereikia kameros ir apibrėžti koks judesys ką reiškia.
ashirviskas 2012-06-15 14:45
Bet šis dalykas yra daug pigiau, nei kinectas. p.s. tecnhologijos.lt dabar kažkaip vis atsilieka, pvz apie šį "stebuklą" jau prieš mėnesį buvau paskaitęs, o ir info ten rasdavau daugiau...
Fobus 2012-06-15 15:57
Aš irgi buvau skaitęs anksčiau. Esmė, kad tai nesiskiria nuo dabartinis klaviatūros, tik forma. Tiek klaviatūra, tiek bananai yra fizinė technologija. Ar paspaudi klaviatūros mygtuką, ar palieti bananą - tiesiog pakeiti elektros krūvį. Įranga tai užregistruoja ir atlieka atitinkamą veiksmą. Nesakiau kinect, sakiau kinect tipo technologija, t.y. paremta vaizdo priėmimu, kas nėra priklausoma nuo įvedimo įrenginio. Tereikia kameros, gali būti visai atsitiktinai, pvz gatvėje, ir pagal praeivių judesius atlikti veiksmus, pvz apšvietimas, garsas, šviesaforas. Arba tai gali būti judesio davikliai. Arba dienos šviesos sensoriai. Arba dar kas nors. Ir nebūtinai reikia būti Australijoje, kad tai galėtum padaryti, gali suprogramuoti internetu. Kai tokiai reikia fiziškai būti.