Lenovo ruošia nešiojamą kompiuterį su dviem ekranais  (0)

Kinų kompanija Lenovo dar šių metų sausio mėnesį vykusioje parodoje CES 2012 publikai rodė gana įdomų sprendimą, kuris buvo pavadintas Yoga. Tai buvo nešiojamas kompiuteris – transformeris, kurio ekranas gali atsiversti visus 360 laipsnių, taiga iš esmės taip pat gali tarnauti kaip planšetė. Dabar gi Lenovo kuria dar vieną nešiojamą kompiuterį, kuris turės du ekranus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarasis turės labai priminti kompanijos ASUS parodoje Computex 2012 pademonstruotą prototipą kodiniu pavadinimu Taichi, rašo DigiTimes. Šiame įrenginyje ekranai yra iš abiejų nešiojamo kompiuterio dangčio pusių, taigi uždarytoje būsenoje primena gana sunkų planšetinį kompiuterį.

Ar abu sprendimai pasieks serijinių produktų stadiją, kol kas pasakyti sunku. Rinkos dalyviai tiki, jog tokie gana sudėtingi sprendimai vartotojus gali patraukti tik protingos kainos dėka, taigi vargu, ar galima tikėtis didelio abiejų kompanijų naujovių populiarumo.

Nešiojamų kompiuterių aprūpinimas sensoriniais ekranais jau dabar juos pabrangina $100 ir daugiau, o šis kainos prieaugis jau yra už tų ribų, kai vartotojai atsisako įsigyti panašius įrenginius. Tokiu būdu nešiojamų kompiuterių, kurie turi Windows 8 ir šios OS galimybes išnaudojantį sensorinį ekraną, paklausa gali visiškai nesutapti su gamintojų lūkesčiais.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)