Vaizdo plokštėms skirta GDDR6 atmintis pasirodys 2014 metais  (0)

2014 metais kompanija "Intel", kaip jau žinome, ketina pristatyti procesorius, kurie bus aprūpinti DDR4 standartą palaikančiais operatyviosios atminties valdikliais. Vis tik pažangiausių technologijų įsisavinimo vaizdo plokščių segmente lydere kol kas yra AMD: kompanija (tuomet dar "ATI Technologies") pirmoji panaudojo GDDR3 standartą, eksperimentavo su GDDR4 ir tapo pirmąja, kuri pasiūlė vaizdo plokštes su GDDR5.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip teigia interneto portalas "VR-Zone", kompanija AMD su organizacija JEDEC ėmėsi svarstyti apie galimybę būsimuose grafiniuose adapteriuose naudoti GDDR6 standartą atitinkančią operatyviąją atmintį. Kaip žinia, JEDEC yra pagrindinis valdymo organas, dirbantis operatyviosios atminties lustų srityje, ir jungia daugybe šios srities kompanijų, tame tarpe ir AMD konkurentę "nVidia". Tikimasi, jog serijiniai produktai su nauja grafine atmintimi pasirodys 2014 metais, tuo tarpu pats standartas savo aktualumo nepraras iki pat 2020 metų.

Tarp kompanijų, kurios rodo susidomėjimą GDDR6 kūrimu ir plėtra, galima rasti ir tokius IT industrijos gigantus, kaip "nVidia", "Intel", "Qualcomm", "Texas Instruments", "Cisco" ir kitus šios rinkos žaidėjus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: