"Google" išleido naršyklės "Chrome" versiją, skirtą "iPhone" ir "iPad" (Video)  (6)

Kompanija "Google" su savo naršykle "Chrome" tęsia ekspansiją į "priešo teritoriją". Šį kartą išleista mobiliosios naršyklės versija, skirta "Apple" programinei platformai "iOS". Nuo šiol "Chrome" prieinamas tokiems įrenginiams, kaip išmanusis telefonas "iPhone", planšetinis kompiuteris "iPad" ir multimedia grotuvas "iPod touch".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir "Android" skirta versija, naujoji naršyklė leis vartotojui prisijungti per "Chrome" prie savo "Google" paskyros: taip bus galima sinchronizuoti atvertas korteles, slaptažodžius ir kitus duomenis. Taip pat palaikoma ir sparčiosios paieškos galimybė – užglaudas galima įvesti tiesiai į adresų laukelį, tuo tarpu dar įvedinėjant užklausą, jau bus rodomi galimi rezultatų variantai. Dabar galima atidaryti bet kokį skaičių kortelių, bus prieinama greita navigacija tarp jų. "iPhone" ir "iPod touch" bus galima persijungti tarp kortelių, tuo tarpu "iPad" leis peržvelgti jas kaip sąrašą. Taip pat numatyta galimybė nusiųsti puslapius iš kompiuteryje esančio "Chrome" į mobiliuosius įrenginius ir juos skaityti, kur tik bebūtumėte, net jei neturėtumėte interneto ryšio. Kad nebūtų išsaugoma naršymo istorija, galima atidaryti langą "Incongnito" režimu.


"iOS" skirta "Chrome" versija suderinama su "iPhone", "iPod touch" ir "iPad", kurios veikia "iOS 4.3" arba naujesnės operacinės sistemos versijos pagrindu. Naršyklė yra nemokama, ją galima gauti iš el. parduotuvės "Apple Store".

  • Parsisiųsti Chrome for iOS naršyklės versiją: nuoroda
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: