RIM dilema: dalinti įmonę ar jungtis su „Microsoft“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Christmas_fun 2012-07-04 10:03
Butų įdomu jei susijungų, MS labai stiprintų savo šansus, dar jei Nokia įsigys manau pamatysim daug windows 8 telefonų.
GTRooTube 2012-07-04 10:12
Aš kažkaip to RIM net nebuvau girdėjęs, kol jie nepradėjo bankrutuoti, matyt buvo nišinis telefonas.
Gnostic 2012-07-04 10:20
Cia kaip is anegdoto, kur Dievas sukviete visas kurvas i viena laiva ir paskui nuskandino taip bus ir su Microsoft, RIM ir Nokia tegu greiciau tik jie jungiasi... 2014 mirs M$, nes baigsis XP palaikymas taip kad dugnas jiems nebetoli.
andriulis 2012-07-04 10:47
Negirdejes tokio telefono BlackBerry?
Xdmin 2012-07-04 11:37
Nors pats irgi esu XP fanas bet ju nepalaikymas didelio perversmo nepadarys, Windows 7 visgi yra gera OS taip kad 90% pereis prie jos, kiti like 10% galbut bandys Linux.
Gnostic 2012-07-04 12:54
Pamirsai viena fakta - nuo XP i 7 nepereina dauguma del vienintes priezasties - per seni kompai. O verslai yra tokie skupus, kad verciau pereis prie pigesniu alternatyvu nei licenzijuotu Win7 + naujo hardware. Kaip ir sakiau - dugnas jau nebetoli
Xdmin 2012-07-04 14:01
Tai kad pereiti prie W7 ir bus pigesne alternatyva nei prie Linux, nes surasti kas priziuretu juos ir apmokyti mociutes reikia laiko ir pinigu. Ir tai yra gerai, negi norit kad butu kaip su IE6, progresas turi buti, niekas nebesitaikstys su skundais kad mano 10 metu pc nepaveza narsykles...
enternald 2012-07-05 06:44
Microsoft savotiškas butelių supirkėjas. Perka loozer'ines kompanijas prie bankroto ribos. Skype, Yahoo, Nokia, dabar RIM. Įdomiausia, kad užuot jas išgelbėjęs, kaip taisyklė MS jas sužlugdo (Nokia praganė suprojektuotą MeeGo seriją ir perėjo prie tonos WP7 laužų (pirmųjų Lumijų kitaip nepavadinsi), Yahoo perėjo prie bing'o, skype niekas nepasikeitė).
laimius 2012-07-06 10:08
Na čia jau kiek perdėta. Tai galbūt jų tokia strategija, pirkti "varda" už pigesnę kainą su mintim, kad atgaivins. Niekad nežinai kas gausis, tik daugelis firmu stengiasi pirkti naujas kompanijas su orginaliomis, neišplėtotomis idėjomis, naujomis perspektyvomis, o MS gal labiau po populiarumo baingos. Blogai tik tiek kad jie pirkdami neatrodo kad turėtu naujų idėjų ką su jomis dayti, neskaitant integracijos į esamus produktus, arba esamų produktų į jas. Tad čia toks failas gaunasi. Na o pvz Skype tikrai nere ir nebuvo merdintis ar prie bankroto ribos. Gerų alternatyvų neturi, bet jei toliau nieko naujo nepasiųlys gal per 5metus ir prives. MS bent bando gelbėti firmas, kaip Nokia, aišku verslo interesai pirma, bet tikiu kad ir tą pačią Nokia galima išgelbėti, jei jie vėl pasiųlys aukščiausia kokybę. O RIM gal kiek per brangūs anksčiau buvo LT rinkai, savotiški ir atrodo labiau mados reikalas, kaip dabar apple. O dėl operacinių, tai už 7 geresnių alternatyvų dėja neturim, Linux stengiasi, kai kur ką nors padaro, bet bendrai dar gan atsilieka. Dėl firmų taip pat, veslui MS sukūrę labai daug naudingų įrankių, tad didelėms firmoms patogiau naudoti MS produkcija, ypač kai perkami nauji PC pardudodami su windows licenzijomis. Mažoms, taupioms firmoms, kur neperką naujų PC, ir toliau sedės su XP, vargu ar daug kas migruos link linux.