Teismas: „Samsung“ kompiuteriai ne tokie šaunūs, kad pažeistų „Apple“ teises

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

g3n1us 2012-07-12 18:06
Gerbiamasis progformer, nuo kada esi Ghostic? Ar tai tavo antrasis varotojo vardas? Va, būtent, kad matęs vienoje ir toje pačioje vietoje, ipad, samsung, asus transformer, motorola xoom. Sakyk ką nori, bet vos atėjus prie šių planšečių, tai pirmiausia užkliūna samsung ir ipad, nes ant jų pradedi ieškoti Apple išskirtinio mygtuko. Čia aplamai mano pirmasis gyvas vaizdas su planšetėmis buvo, tai net pasimečiau akimirkai dėl to samsung ir ipad. Todėl ir sakau, kad dėl inovacijų, tai dar galima ginčytis, bet dėl planšečių išvaizdos skirtumų gali ginčytis kiek nori, man tikrai neįrodysi niekaip, kad jų dizainai iš priekio nėra vienodi ar kad samsungui netyčia gavosi toks pats dizainas. Na, dar dėžutė netyčiukais pasigamino panaši. Dėl macbook air, tai pirma išsiaiškink kaip yra skiriami patentai, o tada verkšlenk kartu su samsungu. Žinai, kodėl su samsungu? Nes jie dar verks krokodilo ašaromis gal net dėl dizaino ir vėl, taigi jau nukopino macbook air viens prie vieno, skaičiau, kad net viens prie vieno gumelės ant dugno nukopijuotos. Tai vat taip ir sumasto visokie Apple patentuoti kiekvieną šūdeliuką... Nes jei neužpatentuosi, tai tampysies per teismus ir naudos bus mažiau nei naudos... p.s. pripažink, bet samsung kažkaip labai jau panašios išvaizdos įrenginiai gimsta į Apple. Ar kai paduos vėl į teismą, tai ateisi ir sakysi, nieko jie nenukopijavo, čia šimtas metų tokie buvo? Sėkmės ir tau.
g3n1us 2012-07-12 18:21
Ne dizainą, o idėją ir tavo nuotraukoje HP, o ne MS.
Thorn 2012-07-12 18:42
Prie ko cia panasumas. Kalba apie idejas, intelektualia nuosavybe. O tai dar pradesim spelioti nuo ko Apple nukopijavo staciakampe savo telefonu forma, foto darymo galimybe, garsiakalbi ragelio virsuje. Juk tai buvo telefonuose dar iki iphono. Yra daug dalyku, kurie pas skirtingus gamintojus gaunasi panasiai. Bet ar tai butinai kriminalas? Nu negali juodas remelis ir apvalus kampai buti kazkieno nuosavybe, tuo labiau kad tai jau buvo televizoriuose (pvz. philips), skaitmeniniuose remeliuose (tas pats samsung).
g3n1us 2012-07-12 18:45
Ne, ne.. Tai aš tave sveikinu feilinant. Man rodos nei vienoje diskusijoje nei karto neklausinėjau apie tai kas ką turi ar leidausi į diskusijas kas kam labiau patinka, tai kaip nusprendei, kad man įdomu ką turi ir kas tau patinka? O dar prie ko čia ta religija? read past. Čia tas pats jei dabar tave pavadinčiau heiteriu, bet kol kas to nedarysiu, nes nenoriu sufeilinti, kaip tamsta. p.s. patarimas, persivadink į epic fail, geriau skambės ir tiks prie šio tamstos feilinimų.
FAIL 2012-07-12 18:50
Atsiprašau, geny, kad neatsiklausiau, ar galiu rašyti, ką noriu. Tu gi čia valdai. Sorry.
g3n1us 2012-07-12 19:07
Prie to, kad čia ir glūdi visa esmė. Apple nenori, kad kiti kurtų tokius pačius, nes bus daug sunkiau konkuruoti. O samsung apsimoko daryti panašų, nes iPad visiems patiko ir gan dideli pardavimai, be to kaip pastebėjai, tai kai kurių kitų dizainų planšetės vartotojams net "neprilipo". Tarp kitko, samsung planšetė šaunus pakailtalas ipad kompiuteriui žiūrint iš išvaizdos ir kainų pusių. Tiek apple, tiek samsung nėra kvaili ir abiems apsimoko, taip elgtis. Dėl priekinių dalių panašumų nėra čia ko ginčytis, jie panašūs. Tai nauja kompiuterių rušis ir kai kopijuojama pačioje užgimimo pradžioje, tai kyla daug isterijų. Tarp kitko Londone nusprendė, kad neverta uždrausti, o JAV, kad vis gi per daug panašus ir reikia uždrausti. Įsivaizduok, tarkim sukuri robotuką, kuris daleiskim buvo panašus į kažkokio filmuko herojų ar piešinuką, tavo produktas tampa labai sėkmingas ir čia staigiai ateina į rinka samsung, pasima kitų gamintojų programinę įrangą, nukopina tavo robotuko išvaizdą ir meta į lentynas už pigiau, dideli šansai, kad tave nukonkuruos, todėl į teismą eiti apsimoko labiausiai, nes būsi piktas, kad nesukūrė kitokios išvaizdos robotuko, nes žmonės kurie turi mažiau pinigų ims iš jų, o ką jau kalbėti apie viso ilgą procesą ir investicijas kurias sukiši. Štai todėl ir vieni kitus padavinėja į teismus už išvaizdos kopijavimą. Dėl rėmelių, tai ar samgung tikrai buvo išleidę nors vieną rėmelį prieš iphone tokios išvaizdos? Parodyk ir pašnekėsim apie juos. Juk jau rodė kažkokį panašų, tai aš nesakiau, kad nepanašūs, o vis dar laukiu detalesnės informacijos, kad patikrinti ar tikrai dėl rėmelių esate teisūs.
g3n1us 2012-07-12 19:18
Tamsta ne tik diskusijų forume nemoka šmeižti ir tyčiotis, bet dar ir neskiria įsakymo nuo pasiteiravimo, klausimo. p.s. man rodos dar nei karto nediskutavai su manimi, o tik visada bandei šmeižti ir tyčiotis, tai norėjau paklausti, jei taip nepatinka mano nuomonė, tai kodėl kontra argumentų nepateiki? p.p.s. nebenustebk jei kitą kartą ignoruosiu.
Thorn 2012-07-12 19:22
Samsung remelis: http://www.engadget.com/2006/03/09/sams ... ies-music/. Kaip matai, Samsung galvose sis dizainas buvo iki iphone/ipad, todel juos kaltinti kopijavimu negalim - ideja ju ar dar kieno, bet ne Apple.
g3n1us 2012-07-12 19:33
Hmm.. Tokiu atveju Samsung tikrai negalima kaltinti kopijavimu, nes praktiškai identiškas dizainas. Jei būtų siauresni juodi kraštai, tai sunkiai ir be atskirtum iš priekio.
werafonas 2012-07-12 20:18
Jau senai diskusijose nebuvo tokio "genio" Gal net nuo adolfo ar kokio ten kur bandė įrodyti, kad žemė tuščiavidurė.
g3n1us 2012-07-12 21:21
haha, vienas susivartęs užsiparino ir užofftopino, kitas apie tuščiavidurias žemes šneka. Tokių bajerių dar nematęs... Kad kas norėtų voliotis tam pačiam "garde"... p.s. užteko dėmesio ar dar norisi?
Gnostic 2012-07-16 16:02
g3n1us graziai prasivartei bet kaip tikra boba taip ir pabegai nuo svarbiausio klausimo - ar geometrine forma yra kazkieno nuosavybe? apple fanas pyksta, kad samsung ne trikampinius plantsetus gamina
moo 2012-07-16 18:02
Spėju, kad šis foto rėmelis dar kelis kartus bus ištrauktas į panašaus plauko diskusijas čia. Stiprus argumentas, bet tai nepanaikina esmės - tai pati akivaizdžiausia forma, kokia tik gali būti media peržiūrai skirtuose įrenginiuose. Ir nei Apple, nei Samsung, nei kas kitas neturėtų būti tas, kas sako, kad išrado stačiakampį su ekranu užapvalintais kampais. Visi jie nukopijavo nuo Mozės arba Kubriko Odisėjos
Gnostic 2012-07-17 09:23
arba nuo Stargate Atlantis vo ten tai geri plansetai buvo...