Dėl „Skype“ sistemos klaidos dalis žinučių nukeliauja nepažįstamiems adresatams  (2)

„Skype“ klientai pastaruoju metu skundžiasi, kad kai kurios tiesioginio susirašinėjimo žinutės „pasiklysta“: vieno kontakto parašyti pranešimai nukeliauja kitam, nepažįstamam adresatui. Kompanija patvirtino, kad tai vyksta dėl sistemos klaidos, skelbia Mashable.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Mes žinome apie klaidą, dėl kurios labai retais atvejais tiesioginio susirašinėjimo žinutės nusiunčiamos neteisingiems gavėjams. Daugumai vartotojų tai neturėjo įtakos. Mes bandome šią klaidą ištaisyti“, – paskelbė „Skype“.

„Skype“ forume nemažai vartotojų skundėsi turintys tokių problemų.

„Žinutės, kurias išsiuntė vienas kontaktas (2 eilutės iš maždaug šimto), buvo nusiųstos kitam mano kontaktui. Šie du kontaktai nėra susiję per „Skype“. Buvo nurodoma, kad tas dvi eilutes parašiau aš, taigi jas gavęs kontaktas paklausė, ar aš jas išsiunčiau per klaidą“, – teigia „Skype“ vartotojas „bla84“.

Kiti nurodo susidūrę su panašiomis problemomis. „Vieno iš mano kontaktų siųstos žinutės nukeliavo kitam ir buvo rodoma, kad jas išsiunčiau aš. Labai nepatogu ir šiek tiek erzina. Tikiuosi, kad ši problema bus ištaisyta kaip įmanoma greičiau“, – rašo narys „victrix“.

„Skype“ tikisi klaidą ištaisyti artimiausiomis dienomis ir žada išleisti programos atnaujinimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: