400 000 programų „iOS“ prekyvietėje niekada nebuvo parsisiųstos

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2012-08-04 14:32
Nurodykite pirminį informacijos šaltinį: www.phonearena.com
Karvė 2012-08-04 16:06
Šiaip jau nieko keisto - atsiradus kelioms success stories, visokie indusai ir čiurkos pradėjo kurti visokius programų templeitus ir leisti kiekvienai šaliai programėlęs. Ir lietuviškam AppStore yra programėlė Lietuviškos Radijo stotys mokama - bet iš atsiliepimų matosi, kad realiai ji neveikia. Arba gali ir veikti, bet jei programėlė nauja, be atsiliepimų ir mokama (neturi light versijos), tai tokios irgi niekas nenori pirkti. Todėl ne jokia čia ne liūdna naujiena smulkiesiems kūrėjams, čia pamoka - šūdo niekam nereikia. Nori uždirbti pinigų - sukurk naudingą ir/ar įdomų appsą!
unytas 2012-08-04 16:13
nu jo jei ten programa be atsilepimu ir mokama tai net nesinori sustis.pvz kaip fruit ninija ir 20app panasu tai tu copy app niekas nei susis nei pirks
g3n1us 2012-08-06 02:26
Prisiskaito visokių kapitalistinių knygų ir įsivaizdina gudruoliais, tada pradeda kurti "šedevrus", kurie yra visiškas šlamštas, tai taip ir gaunasi po to. Iš tokių genijų app store uždirba dešimtis milijonų, nes narystės mokestis 99 doleriai. Taigi, patarimas norintiems kurti programėles, tai būtų paprastas - arba kuriat kažką nuostabaus, arba išvis nieko nekuriat ir nešvaistot savo ir kitų laiko su pinigais. Apple iš tokių uždirba dešimtis milijonų, o nuostolius patiria šimtais milijonų. Geriau paaukokite pinigus ar laiką vargšams, tai bent pasijusite geriau. Dėl reklamos galiu pasakyti tiek, kad greičiausiai apie tai parašė "verslininkas" kuris nepatyrė sėkmės arba tiesiog išmastė žurnalistas, kuriam pasirodė, kad tai logiška. Žinoma, šansus padidina, bet jei programa šūdas, tai vos įsirašius spaudžiame delete arba pabandom pirmą ir paskutinį kartą, palikdami teršti mūsų įrenginį. Šiaip pixelmator įkūrėjai yra sakę, kad jiems reklama nebuvo labai efektyvi, nors kartais ir išbando šį būdą. Pagalvokite patys, viena sėkmingiausių programų, bet reklamą laikoma nelabai sėkminga, tai ką jau kalbėti apie kitus... p.s. mačiau tokių kur ale kuria "stebūklus". Faktas yra akivaizdus. Nueikit į startupų renginius, maža nepasirodys, kaip fantazuoja, bet pastangų mažai, o rezultatų beveik apvalus nulis. Supraskite, kad norint kažką pasiekti reikia būti geriausiam iš geriausių. Va, geras šiandienos pavyzdys yra Rūta, aukso medalis olimpinėse. Turbūt jau girdėjote ar skaitėte, kiek daug dirbo, kaip rimtai į tai žiūrėjo ir kiek visko atsisakė, kad pasiektų savo tikslą. Tada pažiūrėkite į Pixelmator autorius, ką jie darė ir kiek laiko dirbo, koks buvo atsidavimas ir nenustebsite, kad jie milijonieriai ir vieni iš geriausių. Norit būti tokiais pačiais, tai mažiau skaitykite Donnald Trump, R.Kiyosaki ir panašias knygas, jos ne tik niekuom nepadės, bet priešingai - suklaidins.