"tshirtOS": pirmi pasaulyje programuojami marškinėliai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

faktas 2012-08-04 16:49
Artėja žmonių-reklamų era. (-:
vyge 2012-08-04 21:48
to faktas: O siaube!!!! Žmonės reklamos!!! Juk iki šiol dar niekas nenešiojo marškinėlių su aiškiai matomais firmų logotipais, reklaminiais renginių šūkiais ir t.t. Ir štai dabar pasitelkiant naujausias technologijas tai taps įmanoma! Baisiųjų korporacijų šefai trina rankas iš džiaugsmo jau planuodami kaip gaudys kiekvieną vardenį pavardenį išeinantį į lauką vieną kart per dieną ir siūlys jam pinigus kad tik šis užsiprogramuotų jų firmos logotipą. Nes tiems šefams tartis su firmomis kurios gamina paprastus marškinėlius ir gamina juos vienodus, dideliais kiekiais tiesiog nebuvo įdomu. Kur kas smagiau bandyti užsakyti reklamą kurią nešios vienas vienintelis žmogus, o ir patikrinti ar jis tikrai laikosi susitarimo bus galima nebent stebint jį visą laiką... P.S. nežinau, gal norėjai pajuokauti, bet kad labai jau didelę nesamonę parašei, kaip bepažiūrėsi...
faktas 2012-08-04 22:23
Manai, nesutiktų mokinukai nešioti reklamas už pinigus? Ir dar kaip sutiks. O patikrinti daug paprasčiau nei įprastus senovinius variantus - čia gi skaitmeninė technika. Aš tame reikale įžvelgiu naują reklamos rinką. Ir net labai perspektyvią bei efektyvią. Žmonės žiūri į žmones, o ne į sienas.
nanobullet 2012-08-04 23:49
Kur kas smagiau bandyti užsakyti reklamą kurią nešios vienas vienintelis žmogus // kodel vienas ? Ir visgi tokie marškinėliai būtų naujiena(išskirtinei) ir visi i juos spoksotų vėn dėl to.
sz520qm 2012-08-05 13:00
Status updates, twitter, instagram.... Trūko tik "cloud computing"...