„Nikon“ ruošia fotoaparatą su operacine sistema „Android“?  (10)

Artėjanti fotografijos industrijos paroda „Photokina 2012“, kuri rugsėjo 18 – 23 d. vyks Kelne (Vokietija), japonų kompanijai „Nikon“ gali tapti starto aikštele, skirta pristatyti pirmajam kompanijos fotoaparatui su operacine sistema „Android“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokių įrenginių pavyzdžių būta ir anksčiau: „Google“ mobiliąja operacine sistema tokio profilio įrangoje domėjosi ir „Panasonic“, ir „Samsung“, tačiau „Nikon“, rodės, laikėsi konservatyvios pozicijos ir visiškai tenkinosi savo programine įranga.

Jei tikėsime šaltinių pateikiama informacija, kamera „Nikon Coolpix S800c“, kuri pasirodė ne kur kitur, o Indonezijos ryšių ministerijos interneto puslapyje, dirbs su operacine sistema „Android 2.3“. Fotoaparatas turėtų gauti bevielio ryšio modulį Wi-Fi, kuris pravers ne tik fotografijų perdavimui, tačiau ir prieigai prie mobilių programų katalogo el. parduotuvėje „Google Play". Fotografavimo vietą pažymės integruotas GPS modulis.

Kalbant apie fotografijai tinkamas specifikacijas, teigiama, jog bus įdiegtas 25 – 250 mm objektyvas, taip pat 3,5″ įstrižainės OLED ekranas. Daugiau detalių, matyt, sužinosime parodoje „Photokina“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)