Realaus laiko žaidimai – ar jie gali išgelbėti Facebook?

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Myslius 2012-08-18 17:09
Facebook zaidimu blogybe yra pats gameplay'us ir kokybe. Esu zaides apie 10 zaidimu, visais iki vieno nusivyliau... Principas daznai buna toks... norint kazka atsirakinti naujo turi pvz. but pakvietes 15 zmoniu... na kas cia per nesamone? As suprantu kad jie taip uzdirba milijardus... bet vartotojo patirtis itin zema. Plius zaidejai rado kaip sita apeit, prikuria netikru facebook'o anketu ir save pakviecia... man idomu kiek tam facebook'e is tikro realiu zmoniu yra. Neseniai cia rase, jog facebook akcijos susvyravo nes buvo stipriai suabejota anketu tikrumu, galiu pasakyt tik tiek, butent tokie zaidimai ir gadina pati facebook. Arba, is pradziu pradedi zaisti, o poto paaiskeja jei nemokesi pinigu tai kiti tures itin dideli pranasuma... Arba, zaidimas nuolat postina i tavo siena ir nera pasirinkimo isjungt, nebent nezaist. Del kokybes... viena strategini zaidima teko zaist, tai nepaisant kad nuolat luzta, tai dar ir tokiu klaidu buna... pavyzdziui, buvo galima savo armija pasididint iki begalybes, padaugint dvigubai kariu skaiciu per pora sekundziu Tai kai kurie taip ir "pridaugino" ... backup'o jokio nebuvo, totalus chaosas gavosi. Nusivyles esu, daugiau ne neziuriu i tokius zaidimus. Geriau PC versijos, su normalia grafika, gameplay'ais. Turint zaidima bent jau zinai kad ji normaliai suzaisi iki galo ir nereiks nieko pirkt. Straipsnio nuotraukoj standartinis facebook zaidimas (neteko zaist) bet ryskiai matosi, add friend ir shop.
manciukaz 2012-08-19 17:08
gerai pastebėjai, nu tu dar ilgai kankinais man užtėko 3 žaidimus išmėgint, kad suprasčiau jog facebooko geimai sucks...
nondescript 2012-08-20 01:32
Keistai jie tobulina tuos žaidimus, esu žaidęs ir senų ir naujų, bet beveik visų principas išlieka tas pats, yra gal kokios penkios sistemos ir ant tų pačių jie visi pakurti. Pradžioj, kol tai buvo kažkas naujo, žmonės žaidė, bet daugumai jie jau nusibodo. Beto žaidimų užklausos ir reklamos atsidarius žaidimą labai erzina. Kūrėjai pirmiau turėtų pasirūpint žaidimų kokybę, o tik paskui galvot kaip iš jų užsidirbt, nes dabar viskas daroma atvirkščiai.