„Apple“ darbuotojo išpažintis apie vagystes, klientų įrangos gadinimą ir kitas šunybes

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

rwc 2012-08-23 13:48
Na ir vertalas... "Naudojosi išimtimis", "sukurk fiktyvų mokėjimą". O šiaip, tai sena kaip pasaulis tiesa - venk labiausiai išsiviepusių pardavėjų.
hellboy 2012-08-23 14:20
eeee as ir moriu ten padirbeti pasiimciau keleta iphonu ar dar keleta prietaiseliu but neblogai
Arwis 2012-08-23 14:40
Super naujiena! Oh wait... Gal davai prisipazystam ka mes darbe veikiam? Pvz yra teke DHL siuntiniu centre dirbti, tai spardydavom, lambdydavom, dauzydavom, metydavom ir ko tik dar nedarydavom su siuntiniais.
Christmas_fun 2012-08-23 14:52
nu tai plūgas esi visiškas
šakės 2012-08-23 14:53
Deja, neturiu nieko įdomaus papasakot.
rwc 2012-08-23 15:13
Arthuras 2012-08-23 15:32
Nu ir? Tai blogai darėt. Kažkieno turtą gadinot. Kiek jums metų buvo?.. Kiek žinau, nepilnamečių dirbt nelabai priima.
DJ_LFS 2012-08-23 15:51
Tokiem zemos morales degeneratams kaip aprasytieji apple darbuotojai mazu maziausiai reiktu i snuki trenkt pora kart, daunai tikri jie yra, kaip vaiku darzelis, suauge, o elgiasi kaip vaikai, cia gal nuo genetiskai modifikuoto edalo ar nuo floruoto vandens jiem taip smegenys neissivysto? O gal nuo pernelyg liberalaus auklejimo? P.S. pasirodo, kad tai dar reiketu pritaikyti kai kuriems komentatoriams, dezes mat sparde... truksta zodziu, pasigyre, kad debilas yra...
01 2012-08-23 16:37
[quote="Arwis"]Super naujiena! Oh wait... Gal davai prisipazystam ka mes darbe veikiam? Pvz yra teke DHL siuntiniu centre dirbti, tai spardydavom, lambdydavom, dauzydavom, metydavom ir ko tik dar nedarydavom su siuntiniais.[/quote po to tokie veikėjai verkšlena ir skundžiasi, kad pažeidinėjamas jų privatumas kai darbdaviai tai sužinoję įrengia kiekvienoij patalpoij postebėjimo kamerą, kad tokie buduliai nesiautėtų
rwc 2012-08-23 17:02
per code party. Kai susiginčijam, kurio sprendimas geresnis - ginčą sprendžiam softbolu. Neradęs argumento smūgiuodamas pralošia - žaidimas paprastai tetrunka 4-5 sekundes. Turi efektyvesnį būdą? Na, čia IT, čia lietūs lyja. Nenustebčiau, jei ir kitose srityse tas pats.
Arthuras 2012-08-23 17:09
Tu šiandien pūtei, ar gėrei? Sakai normalu, kad spardo siuntinius, juos glamžo ir pan.? Žinai, aš užsisakęs prekę tikrai nenoriu jos gaut sudaužytos, sulamdytos ir pan., nes tai yra mano pinigai. Tai gal duok savo pinigų, aš juos pakuroms krosnyje sunaudosiu. Viena yra rizikuot savo turtu ir kailiu, kita - kenkti kitiems, visiškai nesusijusiems žmonėms.
Anonymous 2012-08-23 17:44
Tai būk mandagus su kurjeriais, mažos dovanėlės stiprina draugystę - ir būtent tavo siuntinius veš tarp dviejų pagalvių O jei šiaip - visi turtingi ir dar verslininkai niekina varguolius. Manot, jie nuo to ima mylėti piniguočius ir gerbti jų turtą? Straipsnio pradžioje yra sakinys apie maistą - žinot, kodėl? Manot, Lietuvoje kitaip, nei amerikoniškose komedijose, kur spjaudo į hamburgerius?!
trapecijus 2012-08-23 17:58
Kažkoks nelabai įtikinamas straipsnis. Na žinant, kad tai pasakoja prigautas vagis-chuliganas, tampa aišku kodėl. na vyrukas fantazija tikrai nesiskundžia. Na į kitus ''faktus'' net nebesigilinsiu. Gero vakaro visiems
sigun 2012-08-23 18:10
Nereikia kitų sričių, aš dirbu IT ir tikrai tokių dalykų nebūna. Galima kiaulint nebūtinai naudojant darbo objektus ar inventorių. Fantazijos stoka žodžiu pasišaipyti, per dantį patraukti? Matyt darbovietėje visiškai nėra vidaus audito. Veiktų normalios procedūros kaip pvz. svarbių duomenų saugojimo ir tikrinimo ar viskas su jais gerai, po tokių fintų atsakingas lėktų iš darbo su pagreičiu, o gal net ir grupės vadovas.
rwc 2012-08-23 18:27
Kam rizikuoti savo turtu, jei gali niekieno? O jei įmonės procesai nekontroliuojami, tai juos ir reikia taisyti užuot kapojus nagus vykdytojams. Įmonė gali remtis darbuotojų altruizmu, kol tų darbuotojų tėra kokie trys ar penki. Skaičiuodamas tūkstančiais, privalai implicitly laikyti, kad kažkuris nesąžiningai naudosis padėtimi. O tada pradeda galioti auksinė taisyklė: neversk jų slėptis. Jeigu darbuotojas suremontavęs 1000 aifonų du įsideda į kišenę - ar labai skauda? Jei darbuotoją priekabus klientas užkniso, jei per vieną narcizą liko neaptarnauti penki kiti - kodėl jam nepakiaulinus? Tegu jis ir negrįžta, tegu eina pas konkurentą. Ir, be abejo, ne paskutinėje vietoje stovi "job security". Tik aš žinau, ką pridirbau, ir tik aš mokėsiu pataisyti. Kadangi visokiems maikrosoftams ir obuoliams šis principas kertinis, tai ko tikiesi iš darbuotojų? Sąžiningiems darbuotojams ten ne vieta, grasp it.
BadAmigo 2012-08-23 18:36
Blyn, per tokius briedžius prie siuntinių smūgio daviklius pradėjom klijuoti. Aišku siunta 20 Lt pabrangsta, bet liaudžiai mažiau noro būna spardyt dėžę po terminalą. O ir šiaip kažką gadinti yra labai aiškus požymis, kad jauti nepilnavertiškumo kompleksą dėl nesugebėjimo kurti.
BadAmigo 2012-08-23 18:41
Not sure, trolling or stupid... Bet kaip bebūtų, jei darbuotojas, suremontavęs 1000 aifonų du įsideda į kišenę, jis yra vagis. Nes jis arba dirba už sutartą atlyginimą, arba eina lauk. Aišku, jei jis su darbdaviu susitaria, kad gali pasiimti nurašytą įrangą ir namie Death Starą gaminti - tada kita kalba.
rwc 2012-08-23 18:54
Filosofija paprasta: kol reikia su ta priemone dirbti - sukandi dantis ir dirbi. Pabaigsi - galėsi pasiimti Husqvarną ir supjaustyti servą iki atomų.
Arthuras 2012-08-23 19:32
Turint omeny tai, kad galima rasti sąžiningų ir kantrių darbuotojų, tai vagis mesčiau lauk.
Arwis 2012-08-23 19:53
Panasios reakcijos ir norejau kad suprastumet koks beprasmis sis straipsnis. Viska ka surasiau buvau padares gal per daugiau nei puse metu, bet kai viska surasai ka darei i viena sakini, ar siuo atveju straipsni, gaunasi kad atrodai pats blogiausias, nes sudaromas ispudis kad tai vyksta visada ir kiekviena diena. Surasykit ka blogo per paskutinius jus nuveiket ir paziurekit. Kaip jus graziai atrodysit. Kiekviename darbe buna momentu praskaidrinti sau gyvenima, kartais tokie sudauzymai ar sulamdymai gaunasi visiskai netycia. Tas pats 'stumimas' ant kliantu mazdaug tokio lygio kad "na ir lopas koks, aiskinau 5 kartus kol sugebejo iki control panel nueiti" jai kas nors pasakytu kad kazko panasaus nera dares tiesiog isvadinciau melagiu. Na aisku sukciavimai tai jau visai kitas reikalas, taciau kas visa kita like straipsnyje yra daroma daugiau maziau visur.