LG pristatė 84 colių įstrižainės 3D televizorių su "Ultra Definition" raiška  (2)

P. Korėjos kompanija "LG Electronics" savo namų rinkoje pristatė pirmą pasaulyje 84“ įstrižainės ekraną turinį 3D televizorių 84LM9600 su "Ultra Definition" (UD) raiškos (3840×2160) palaikymu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gamintojo teigimu, šis 3D televizorius tapo atsaku į vartotojų poreikį turėti didelės įstrižainės ir plataus funkcionalumo TV sprendimą. LG 84LM9600 išsiskiria eile „intelektualių“ funkcijų, kurios padidina patogumą ir supaprastina valdymą.

LG naujokas gali pasigirti UD raiška (3840×2160), 8 mln. taškų, o tai yra net keturis kartus daugiau, nei gali pasiūlyti dabartiniai "Full HD" televizoriai. Papildoma funkcija "Resolution Upscaler Plus" leidžia rodyti daug detalesnį vaizdą, jei transliuojama iš išorinių kaupiklių, tokių kaip standieji diskai, taip pat transliuojant iš interneto portalų.

Televizoriuje realizuota eilė papildomų firminių funkcijų: "3D Depth Control" leidžia žiūrovams reguliuoti atstumą tarp 3D vaizde esančių artimų ir tolimų objektų; mechanizmas 3D Sound Zooming analizuoja sceną ir „sutvarko“ garso takelį, atsižvelgiant į objekto padėtį ir judėjimo trajektoriją. Taip pat yra galimybė 2D vaizdą konvertuoti į 3D.

"Funkcija Dual Play" leidžia varžovams žaidimuose matyti skirtingus vaizdus viename ir tame pačiame ekrane. Televizorius priskiriamas Smart TV kategorijai, o tai leidžia prisijungti prie įvairių interneto tarnybų ir svetainių. Šiuo metu Smart TV ekosistema gali pasiūlyti maždaug 1400 įvairių aplikacijų.

LG 84LM9600 turi kokybišką 2.2 formato akustinę sistemą, kurią sudaro keli 10 W ir du 15 W žemų dažnių garsiakalbiai.

"Ultra Definition" atstovo kaina sudaro „vos“ 22 100 JAV dolerių (~ 61 900 lt). LG žada, jog rugsėjo mėnesį šis televizorius pasirodys Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Europoje bei įvairiose Azijos šalyse.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)