"Dell" netenka pajamų ir pelno, žada transformuoti verslą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

bahuriux 2012-08-25 10:05
Tai kad dell PC dezes buvo katastrofisku parametru su ispustom kainom ir dar su visokiais savo paciu susigalvotais deziu, PSU ir panasiais standartais. Todel ir negalejo konkuruoti su kitais. Laptopus dell uzskaitau.
w00xer 2012-08-25 11:36
Nemanau kad pasiteisins lindimas i verslo rinka... Elektronikos ateitis asmeniniu vartotoju rinkoje, is kurios jau produltai ateina ar yra pritaikomu verslo rinkai. I pakanamai siaura ir specifini segmenta nesasi
Krz 2012-08-25 16:56
Dell kompai yra geri, pakankamai kokybiskai surinkti, paprasta bet tvirta konstrukcija. Bet servisas, pati jo ideja tragiska. Lietuvoje Dell atstovu jau 3 ar 4 metus nera, yra tik atstovybes (BAIP tikriausiai kone pagrindine). Taigi to pasekme: 1. Garantinis remontas gali uztrukti iki 3 savaiciu. Jei pvz sugenda darbuotojo kompiuteris, pakaitinio firma tam laikui neturi. Ka darbuotojas 3 savaites veikia? Kitas dalykas, budamas namu vartotojas ir pamates toki varianta, Per artimiausia kompiuteriu pirkima darbe tiesiog nekiltu ranka rekomenduoti Dell. Tuo metu konkurentai HP ir Lenovo remonta atlieka per 2 - 3 darbo dienas. 2. Pacio Dell politika - kompiuterio garantinio serviso islaidos turi buti iskaiciuotos i pardavimo kainas pas mazmeninka arba lokalu didmenininka. T.Y. jei mano Dell kompiuteris sugenda - per kisene kerta pardavejams, tokiu atveju dideja galimybe kad pardavejas prades issisukineti, pacio kompo kaina kyla. Ka daro konkurentai HP ir Lenovo - patys globalus gamintojai ne tik tiekia atsargines dalis bet dar ir sumoka atstovams ir atstovybems uz laiku atlikta garantini servisa. Reziume kompai geri, bet jei kas atsitiktu po visu garantiniu remontu Dell nenoretum pirkti artimiausius 10 metu, o pardavejai zinodami tokius niuansus ju nenori parduoti, kad isvengtu galimu busimu problemu.
DJ_LFS 2012-08-25 17:16
kazkokias pieveles prirasei apie dell garantini... pasidomek kiek laiko uztrunka lenovo garantinis aptarnavimas jei neduok dieve sugenda laptopo pagrindine plokste, konkreciau lenovo b560, dziaugsies jei po 2 menesiu grazins, bent jau tokios pat komplektacijos kokia pridavei i garantini o siaip dell kompai dabar suprastejo, ypatingai inspiron serija - skarbonke ne laptopas, dell vostro 14" ekranas bruzindamasis atsidarineja (ne su vienu jau taip buvo, o tik ka ispakuotas is poliaku gamyklos)
Krz 2012-08-25 21:43
DJ_LFS Domiuosi kasdien, darbe tiek Lenovo Thinkpad tiek Dell Latitude garantinius organizuoti tenka. Jei kreipiesi i tarpininkus - pats kaltas, as vezu tiesiai atstovams. Pvz Atea jei neturi kazkokios detales lenovo kompui atsisiuncia per kelias dienas. IBM atstovai panasiai. Su HP maziau tenka susidurti.
werafonas 2012-08-25 22:27
Prašom remtis šaltiniais, nes kol kas tai "man viena bobutė kaime sakė" lygio komentaras.