Kasdien aktyvuojamų „Android“ įrenginių vis daugėja  (5)

Laikas nuo laiko spaudoje pasirodo pranešimų apie mažėjantį programuotojų susidomėjimą „Android“ operacine sistema, tačiau susidomėjimas iš vartotojų pusės ir toliau labai sparčiai auga.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent praėjusią savaitę vykusioje „Motorola“ konferencijoje, kurioje buvo pristatyti nauji bendrovės išmanieji telefonai, pasirodė ir „Google“ generalinis direktorius Ericas Schmidtas. Pagrindinis jo vizito tikslas – supažindinti konferencijos dalyvius su naujais „Android“ įrenginių aktyvacijos rodikliais.

Kaip ir reikėjo tikėtis, jie ir toliau auga. Naujausiais duomenimis, kiekvieną dieną yra aktyvuojama net 1,3 milijono „Android“ įrenginių, o iš viso aktyvacijų skaičius pasauliniu mastu jau siekia 480 milijonų. Tai tikrai įspūdinga paieškos giganto „Google“ sėkmė, kadangi dar birželį „Android“ įrenginių aktyvacijų skaičius siekė tik 900 tūkstančių per dieną. Kitaip sakant per paskutiniuosius tris mėnesius jaučiamas net 44 % prieaugis.

Šie skaičiai dar kartą patvirtina, kad „Android“ operacinė sistema yra viena sėkmingiausių visoje istorijoje, tačiau akivaizdu – „Google“ privalo pasiūlyti naują laisvę ir galimybes programuotojams, kadangi kitu atveju naujos programinės įrangos kūrimas jau labai greitai praras žavesį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: