Prieš eismo spūsčių sukėlėjus - policijos kameros

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

andriulis 2012-09-13 10:44
Tegul is pradziu sutvarko mikriukus, kurie sustoja is karto uz sankryzos, sustabdydami eisma, o bandant juos apvaziuoti sudaromos avarines situacijos. Cia bent jau kalbu apie kauna, nes tikti laukiniai vakarai. Plius ka mentai veikia kai rotuses aiksteje parkuoja automobilius bei motociklus? Vaiksto lopiniai ir nieko nedaro.
HDi 2012-09-13 11:08
Senai šito reikėjo..
kestutisz 2012-09-13 11:15
Kaip ir gerai, seniai reikėjo, bet yra ne viena sankryža kur pasukimas į kairę dega kokias 2 sekundes - nepajudėsi tik užsidegus tai niekaip nepervažiuosi, o lėtai judėdamas dar gali spėti legaliai atlikti manevrą. Ir kitas atvejis taip pat turėtų gaudyti piktybiškai iš anksto nerodančius posūkio - stovi tokie prie sankryžos, ir tik jau įvažiavę į sankryžą jau sukdami rodo posūkį į kairę taip srautą net dviejų juostų kelyje už savęs priversdami sustoti sankryžoje.
Atlast 2012-09-13 16:09
Vairuotojams sukelusiems avarijas arba pavojingai vairuojantiems turetu pakelti auto draudimo kainas metams. Pvz +50% uz avarija ir +25% uz pavojinga vairavima ar KET nesilaikyma.
richmondas 2012-09-13 21:38
O kur Vilniaus vairuotojai, kurie tikriausiai daugiausiai Lietuvoje pažeidinėja taisykles važiuodami žiedu ir įjungia kelių erelio mentalitetą bandydami važiuoti žiedu toliau iš dešiniosios juostos, nors kelio ženklai tai draudžia? Tas pats galioja ir troleibusams ir autobusams. Niekur nemačiau išimties, kad jiems galima pažeidinėti šią KET. Plius bandantys "pralėkti" sankryžą ne tik per geltoną (čia maža problema), bet jau ir užsidegus raudonam šviesoforo signalui. Tau jau žalia šviesa, bet negali važiuot, nes dar atlekia iš dešinės "per raudoną" kelių gaidelis (keista, bet nemažai tokių "gaidelių" kostiumuoti). Labai džiaugčiausi, jei policija skirtų daugiau dėmesio tokiems pažeidimams. O jų nereikia su žiburiu ieškoti, tik atsistok prie žiedo ar šviesoforu reguliuojamos sankryžos ir semk baudas ir tuo pačiu daryk tvarką