Nuobodžiaujantiems prie šviesoforo pėstiesiems – "ping-pongas" (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Domas1 2012-09-13 18:54
Pas mus Vilniuje reiketu idiegti sia sistema, nes esu nusivyles kaip pestysis jog neimanoma dauguma vietu pereiti sviesofora, nes tenka net ir paspaudus ta mygtuka pesciuju laukti tenka daugiau negu 5minutes, ar cia normalu, o jei eismas tuo metu prie sviesoforu pastebejau kur vadina "zalia juosta" eismas didesnis tai isvis tenka pastoviniuoti ir po 10-15min? ar tai normalu, ar cia tokia kvaila musu idiegta nedraugiska pestiesiams sistema Vilniuje,aa? Manau toks dalykas kaip pas Vokiecius butu tikrai gerai, bent nervintis netektu arba nereiktu stebeti kaip per raudona kas dien dauguma pereidineja, nes tiesiog tiek laukti neimanoma nieko neveikiant.
mnv 2012-09-13 21:37
Nesamone, kad tiek laukti reiketu. Turbut tau laikas laukiant letai bega O siaip, speju neuzilgo isgirstumem istorija, kaip kas nors ka nors pastume, nes pazaist nedave ir palindo po ratais
Belzebubas 2012-09-14 00:24
Turėjau galimybe pamatyti kaip veikia šviesoforai Vokietijoje, ir palygines galiu drąsiai teigti, kad Vokietijoje pėsčiajam tenka laukti bent jau dvigubai ilgiau nei Lietuvoje. Aišku lyginu ne atskira šviesofora, bet bendrai paėmus jų sistemą. Kaip matau ne bereikalo ir atsirado ši naujovė Vokietijoje o ne kur nors kitur. Vokietijoje didesnis dėmesys skiriamas automobilių srautui, ir tik tuomet pėsčiajam.
HnrKS 2012-09-15 21:49
Lietuvoj šitoks aparatas per 5 min pavogtas būtų