Lietuvio raketos modelio skrydis – geriausias planetoje

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

marko 2012-09-21 12:38
lietuviai galetu gamintis trumpo ir vidutinio nuotolio raketas, taip apsaugodami savo ir kaimynu oro erdve. potencialas yra. tereikia tik karinio uzsakymo. neblogus pinjigus biurokratams butu galima "prasukti" su nauda visuomenei. butu bent viena stipri srytis, specializacija musu kariniu pajegu. turetume galinga raketu ir lektuvu gaudykle. oro erdvi bent butu is tikro saugi, o ne tariama. exportas i kitas salis irgi duotu nemazai pelno. o paklausa siuo metu panasiai irangai didziule. bendradarbiavimas su jav ir izraelio specialistais butu irgi i nauda.
bahuriux 2012-09-22 08:54
Saunuolis Yra teke ir man pazaisti su vienpakopem raketom, na mes rekordu nesiekem, darem tai for fun. Kai baigesi varikliukai ir patys juos darem, tik jie jau buvo daugkartinio naudojimo A ko jie treniruotems nenaudoja senos geros geometrijos? Ta prasme, auksciui matuoti. Vienas, geriau du zmogai i skirtingas puses turi atsitraukti uz pamatuoto atstumo ir matuoti raketos pakilimo kampa, tada paskaiciuojamas aukstis palei kampa ir atstuma. Lietuvai, kad apsiginti uztektu, tik stingeriu ir panasaus plauko lengvu raketiniu ginklu prisipirkti, apsigintume nuo iprastines ginkluotes. Tai netinka puolimui bet gynybai pats tas ir mobilu ir pigu.
pld 2012-09-24 11:06
o kodel nepagaminus mum kanors ?:] baltarusiai tai pagamina http://www.youtube.com/watch?v=49na26Hx62M
Arns 2012-09-24 11:12
Paleido kelias žaislines raketeles, net ne su pačių pagamintais varikliais, ir jau pilkosios beretės kaltina kad valdžia neišnaudoja tokio potencialo Matyt tikrai, mums tik noro trūksta, kad nepasigaminam balistinių raketų, priešlėktuvinių sistemų. Gi kvailiais tas technologijas dešimtmečius kūrė... Paimi raketą, paimi kurą ir ir galim kariauti
vvv2 2012-09-24 11:25