Nutekėję "Samsung TE4" spartos testai – dar vienas įrodymas apie artėjantį "Galaxy S IV" pristatymą?  (2)

Atrodytų, dar visai neseniai „Samsung“ kompanija savo gerbėjus džiugino įvairių įrenginių pristatymais. Sulaukėme ir „Windows Phone 8“ išmaniojo telefono, ir atnaujinto „Galaxy Note II“ planšetinio kompiuterio bei telefono hibrido, o taip pat ir daugybės kitų naujų daugiafunkcinių įrenginių. Tuo pačiu jau antrą kartą pasigirsta gandai apie neva sparčiai artėjantį "Samsung Galaxy S IV" pristatymą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vis dėlto, panašu, kad svarbiausių pristatymo laikas jau baigėsi, kadangi jau antrą kartą šią savaitę iš „Samsung“ stovyklos girdime gandus apie galimai artėjantį „Galaxy S IV“ pristatymą.

Nors Pietų Korėjos kompanija „Samsung“ primygtinai neigia, kad savaitės pradžioje pasirodžiusi informaciją apie ketvirtosios kartos išmaniojo telefono „Galaxy S“ pristatymą „MWC 2013“ yra klaidinga, tačiau vakar interneto platybėse pasirodė dar pikantiškesnių naujienų. „Rightware“ spartos testų duomenų bazėje buvo aptiktas niekam nežinomas „Samsung TE4“ įrenginys, kuris pasižymi iki šiol nei išmaniuosiuose telefonuose, nei planšetiniuose kompiuteriuose neregėtomis techninėmis charakteristikomis.

Naujasis daugiafunkcinis įrenginys pasižymės 1280 x 752 taškų ekranu bei naudos „Android“ operacinę sistemą. Vis dėlto, įdomiausia yra tai, kad „Samsung TE4“ turės dviejų branduolių, net 1,7 GHz dažnio centrinį procesorių. Užsienio apžvalgininkai spėja, kad tai gali būti „Exynos 5“ serijos procesorius, kuris naudos „ARM Cortex-A15“ branduolį. Praktiškai nėra abejojančių, kad būtent šios serijos procesoriai turi būti naudojami ir naujausiuose „Samsung“ flagmanuose.

Paviešinti „Rightware“ duomenų bazės rezultatai taip pat atskleidžia, kad „TE4“ daugiafunicinis įrenginys naudos „Mali T604“ grafinį procesorių, kuris leis pasiekti įspūdingus rezultatus tiek planšetiniuose kompiuteriuose, tiek išmaniuosiuose telefonuose. Norintiems detaliau susipažinti su šio grafinio procesoriaus galimybės, siūlome pasižiūrėti po tekstu pateiktą vaizdo įrašą.

Nors kol kas išvadas daryti sunku, tačiau akivaizdu, kad Pietų Korėjos gigantas tikrai neužmigo ant laurų ir toliau intensyviai dirba prie naujų produktų. Žinoma, šiais metais didelių pristatymų jau tikriausiai nesulauksime, tačiau 2013 metų pradžia žada būti tikrai kaip niekada įdomi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: FWD.lt
FWD.lt
Autoriai: Jonas Bunevičius
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: