"iPhone 5" vartotojai skundžiasi probleminiu "Retina" ekranu (Video)  (24)

Oficialus penktosios kartos "Apple" išmaniojo telefono debiutas įvyko praėjusį penktadienį, o pirmieji mobilaus įrenginio savininkai jau praneša apie pirmąsias problemas, kurios daugumoje atvejų yra susijusios su ekranu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Priminsime, jog analogiška situacija buvo stebima ir su pirmąja "iPhone 4S" partija, kai buvo skundžiamasi dėl pageltusių dėmių įvairiose ekrano vietose.

Kalbant apie "iPhone 5", kai kurie vartotojai pastebėjo „burbulus“, kurie atsiranda stipriau paspaudus sensorinį ekraną. Kiti pasakoja apie mirgėjimą bei problemas su ryškumu, kurio lygis įvairiose ekrano srityse skiriasi. Kol kas neaišku, kiek daug "iPhone 5" vartotojų palietė ši problema, tačiau "YouTube" jau pasirodė pirmieji vaizdo klipai su trumpais bėdų aprašymais.

Beje, kai kurie vartotojai praneša ir apie netolygų "iPhone 5" ekrano pašvietimą, o vienas iš išmaniojo telefono vartotojų "Apple" forume publikavo pranešimą, kuriame teigiama, jog jo ekrano viršutinėje ir apatinėje dalyse yra „banguotos juostos, kurios šiek tiek keičia savo spalvą“. Kompanija "Apple" tradiciškai šio ir kitų pranešimų nepakomentavo. Daugiau apie minėtąsias problemas žiūrėkite tolesniuose video:


 

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (24)

Susijusios žymos: