HP pranešė apie greitą savo planšetinio kompiuterio pasirodymą  (0)

Viduje didelio pranešimo spaudai, kuris skirtas nešiojamų ir stacionarių kompiuterių, monitorių bei aksesuarų asortimentui atnaujinti, kompanija HP pranešė dar vieną įdomų faktą: visos naujovės – tai dar ne viskas, kadangi korporacija ruošiasi naujo planšetinio kompiuterio anonsui, praneša portalas "Engadget".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Po visų produktų, jų kainų ir pasirodymo rinkoje datų išvardinimo gamintojas pridūrė: „Greitai bus pristatytas planšetinis kompiuteris, paruoštas naudojimui įmonėse“. Jokių pranešimų apie produkto charakteristikas, debiuto laiką ir kainų lygmenį, deja, nepasakyta. Antra vertus, nuspėti bazinę informaciją nėra sudėtinga. Greičiausiai kalbama apie planšetinį kompiuterį su operacine sistema "Windows 8" ir x86 suderinamu procesoriumi, 9,2 mm storio korpusą bei 8 – 10 valandų baterijos darbo laiką.

Visa tai mes jau žinome iš ankstesnių gandų. Galbūt tai yra tas pats planšetinis kompiuteris, kuris trumpam buvo pasirodęs šią vasarą rodytoje reklamoje, skirtoje Olimpinėms žaidynėms. Bet kokiu atveju, HP kol kas nepaskelbė oficialaus naujojo įrenginio pavadinimo, kuris kol kas "neoficialiai" vadinamas "HP Slate 8".

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)