"Samsung" meta iššūkį mėgėjams pralenkti profesionalų fotografą

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

nondescript 2012-09-26 14:41
Bullshit. Vien dėl tokios reklaminės kompanijos nepirkčiau šito fotiko, nors jau spėjau įsitikinti, kad Samsung fotikai vieni prasčiausių. Geras fotografas tau ir su muiline padarys gera nuotrauką, nes kokybė dar neviskas. Nuotrauka su savimi turi nešti kažkokią idėją, žinutę, potekstę. Turi būti elementarios kompozicijos, apšvietimo, kolorito žinios, o čia tik žmonių kvailinimas.
Styvenas 2012-09-26 15:15
Na, kampanija puiki ir nemanau, kad šitas fotoaparatas yra paprasta muilinė. Ką reiškia vien, kad gali iš karto dalintis nuotrauka. Klausit, kam reikalinga tokia funkcija fotoaparate? Atsakysiu tuo, kad kažkas klausė ankščiau, kam reikalingas laikrodis telefone.
uodas 2012-09-26 15:23
bet sutikit, kad geras fotikas, kurio valdimas yra ypac paprastas, padeda labiau susikoncentruoti ne i jo valdyma, bet i fotografijos menine puse. geriausias pavizdys vairuotojams - ar labai galvojate, kada ir kaip reikia spausti stabdzio, sankabos, ar greicio pedalus? - tai darote - zaibiskai greitai ir automatiskai, taspats su greiciu dezes begiais - todel galite labiau koncentruotis i vaziavimo kokybe, o jeigu jums sukeistu stabdi su greicio pedalu, o sankaba tektu spausti su ranka, tai manau ir vaziavimas butu nebemielas. taspats man buvo pries daugeli metu pradedant fotografuoti - uzknisdavo tas deafragmas, islaikymus, baltos spalvos balansus ir t.t. nustatineti - toooks noras automata isijungti budavo... ta ir nori pasakyti samsung. p.s. man patinka canon valdymo ergonomika, todel as esu šališkas vertintojas. jei zmogui pradėti nuo nulio fotografuoti, gal ištikro tas samsungas aplenkes visus? aš negaliu spresti. (apie fotoaparato ir objektyvo kokybe straipsije niekas nesnekejo)
batareika 2012-09-26 16:42
Jeigu Samsung iš tikrųjų galvoja, kad bet kas gali paimt ir pyškindamas viską iš eilės būt fotografu, bele fotiką gerą turėt, tai labai liūdna. Tai tik parodo, kiek "rimtai" Samsung žiūri į fotografiją... Nesakau nieko apie tą fotiką, nebandžiau, nečiupinėjau dar, komentuoju tik pačią kampanijos esmę.
Arns 2012-09-26 17:31
Tai prieš komentuojant pirmiau galima pasinaudoti google ir sužinoti apie ką kalbame. NX1000 yra sisteminis fotoaparatas, tad jau vien tai savaime reiškia kad jis geresnės kokybės nuotraukas išspaus nei "muilinė", jei tik kas norės su juo užsiimti.
iSimon 2012-09-26 23:22
nebus tokiu sposu po to, kaip kad buvo su nokia? aisku, juokauju, bet kas pasakys, kad tos foto, kurios bus naudojamos reklamoje, paskutiniame etape bus padarytos butent su siuo fotiku? whatever, mintis gera, uzskaitau, pamatysim, ar tai suveike
nondescript 2012-09-27 22:25
Nesvarbu koks tai fotikas, pats požiūris yra klaidingas. Ne veltui žmonės fotografijos mokosi 4 metus aukštojoje mokykloje, o čia nori iškart tapti profesionalais vos tik gavę šitą daiktą į rankas. Dėl valdymo sutinku, bet jei nori patogaus valdymo, yra didelė pasirinkimo laisvė. Kiekvienam pagal poreikius. Nemanau, kad šitas Samsungas bus labai jau kažkuo išskirtinis. Skambi reklama ir tiek.