Gandai: "Microsoft" kuria išmanųjį telefoną "Surface Phone"  (5)

Atrodytų logiška, jog į planšetinių kompiuterių rinką su įrenginiu "Surface" tik tik įžengusi "Microsoft" galėtų išleisti ir savo nuosavą išmanųjį telefoną "Windows Phone 8" operacinės sistemos pagrindu. Ekspertai teigia, jog gamintojas tokio sprendimo turėtų imtis siekdamas stiprinti bendrą "Windows" ekosistemą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Matyt kaip tik todėl internete netyla gandai apie "Microsoft" ketinimus išleisti išmanųjį telefoną su "Surface" serijos prekiniu ženklu. Žinoma, naujovės gamintoju turėtų tapti ta pati "Nokia", nors esama teiginių apie tai, kad galimų kandidatų tarpe figūruoja ir Pietų Korėjos "Samsung". Abi šios kompanijos šiuo metu patenka į "Windows Phone 8" aukščiausio profilio partnerių tarpą.

Portalas BGR, remdamasis neįvardintais šaltiniais, rašo, jog "Surface" išmanusis telefonas kuriamas jau kurį laiką. Jis turėtų tiesiogiai konkuruoti su aukščiausios klasės įrenginiais, tokiais kaip "Apple iPhone 5" ir "Samsung Galaxy S III". Teigiama, jog naujovės kūrimas jau pasiekė galutinę stadiją.

Gandus paremia ir leidinio "China Times" publikacija, kurioje netgi įvardijama, jog "Surface Phone" rinkoje turėtų pasirodyti pirmoje 2013 metų pusėje. Šis terminas atrodytų logiškas, kadangi kitą vasarą vyksiančioje parodoje E3 2013 "Microsoft" taip pat turėtų pristatyti ir savo naujos kartos žaidimų kompiuterį  "Xbox".

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)

Susijusios žymos: