Kapinėse Austrijoje - išmanieji antkapiai (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

LG0012 2012-10-09 20:40
Neblogai, tie QR kodai primena senovės Majų civilizacijos fragmentus, simbolius ar tai rašmenis. Dar tos dulkės taip įdomiai apėjusios tuos QR kodus.. Labiau pasistengę, galėtu kažkokius tai piešinius padaryti su visokiais šešėliais, o patį QR kodą gražiai įrėminti. Atrodytu tikrai įspūdingai. Ir esu įsitikinęs, jog paklausa ir susidomėjimas būtu žymiai didesnis ir globalesnis. Nemanot?
bronius 2012-10-10 08:31
Su idėja viskas tvarkoj, bet atlikimas silpnokas. Ant senų antkapiu būna sunku įskaityti raides kurios iškaltos kokius 5 mm, o čia tik poliruotą pavirčių sugadina ir viskas. Jokio ilgamžiškumo.
Shinigami 2012-10-10 09:23
Ten specialiai taip padaryta. Atsibos vienas prisiminimas, nušlifuosi paviršių ir pasikeisi į kitą. O sumanytojas turės dėl to daugiau darbo P.S. taip ir nesupratau kuo tie antkapiai tokie sumanus Ar jie bent gali atsakyti kiek bus 2 + 2? Ar jei ant namo sienos užklijavus QR kodą jis tampa sumaniu namu? Taip galima daug sumanių daiktu prigaminti. Sumani siena, sumani tapkė, sumanus šikpopieris Ant šikpopierio atspausdini QR kodą kuriame užšifruota kaip juo naudotis ir šikpopierius jau super sumanus