Darbo našumo didinimas: už naršymą "Facebook" – antausis (Video)  (4)

Amerikietis nepagaili 5 svarų (daugiau nei 20 litų) per valandą savo asistentei už antausius, jei ši jį užtinka naršantį socialiniame tinkle „Facebook“ darbo metu. Dabar Maneeshas Sethi, pasisamdęs asistentę Karą, kad ši jį kontroliuotų dėl naudojimosi „Facebooke`u“ darbe, džiaugiasi keturgubai išaugusiu darbo našumu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

M.Sethi iš San Francisko teigė paskaičiavęs, kad per savaitę jis vidutiniškai praleidžia 19 valandų naršydamas po socialinius tinklalapius. Kaip pats prisipažįsta, jam dėl to pasidarė labai gėda ir jis nusprendė situaciją keisti. Nepasitikėdamas savo valia, programuotojas nusprendė pasisamdyti asistentę, prižiūrinčią, kaip jam sekasi išvengti pagundos darbo metu nenuklysti į „Facebook“ puslapį.


„Žmonės – socialiniai padarai – mes nesukurti gyventi ir dirbti pavieniui. Šiais laikais, kai vidutiniam statistiniam dirbančiajam tenka nuolat sėdėti prie kompiuterio, dažniausiai – be priežiūros, nieko nuostabaus, kad esame produktyvūs tik maždaug tris dienas per savaitę. Pačiam daugiausiai tenka dirbti vienam, kompiuteriu, ir pastebėjau, kad didžiąją laiko dalį praleidžiu nenaudingai. Susimąsčiau, kodėl tiek daug laiko sugaištu niekams, juk tai kvaila. O kai šalia sėdi bosas ar kas nors kitas viršesnis už mane, visuomet darbą padarau laiku“, – savo tinklaraštyje rašė vyriškis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: 15min.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: