Mokslininkai išrado liemenę, kuri leidžia „apkabinti“ draugus per atstumą (Video)  (2)

Pasaulį pasiekė naujas žaisliukas – mokslininkai sukūrė specialią liemenę, kuri prisipučia ir taip „apkabina“ jos dėvėtoją, kai kuriam nors iš jo „Facebook“ draugų šiame socialiniame tinkle „Patinka“ (angl. „Like“) jo publikuotas nuotrauka, vaizdo įrašas ar paskyros statusas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išradėjai tikina, kad naujasis drabužis leižia jį dėvinčiam žmogui pajusti „šilumą, padrąsinimą, paramą ar meilę, lyg šis būtų apkabinamas realybėje“, skelbia orange.co.uk. „Ši koncepcija gimė vieno kasdienio pokalbio metu, kai šnekėjomės apie romantinius santykius per atstumą ir vaizdo skambučių, tokių kaip „Skype“, ribotumą. Idėja išsivystė iki „Like-a-Hug“ projekto. Sąsaja su „Facebook“ iš esmės buvo elementarus būdas parodyti, kaip socialinė medija gali pasistūmėti į priekį, žengti žingsnį toliau nuo tradicinio grafinio vartotojų bendravimo“, – apie kūrinio gimimą pasakojo Melissa Kit Chow iš Masačusetso Technologijos instituto žiniasklaidos technologijų laboratorijos.

Tiesa, ar ši idėja kada nors pasieks rinką, tikrai nėra aišku. Tuo tarpu „Like-a-Hug“ reklaminį vaizdo klipą galite pažiūrėti čia:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: lrt.lt
lrt.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: