"Apple" šalina "Java" iš "Mac OS X" ir "iOS" skirtų naršyklių  (0)

Eilinių veiksmų kovoje su technologijomis, kurios gali kelti potencialų pavojų "Mac OS X" ir "iOS" įrenginius turintiems vartotojams, ėmėsi korporacija "Apple". Šį kartą nemalonės sulaukė technologija "Java".


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Remiantis oficialiame techninio palaikymo puslapyje pateiktais duomenimis, neseniai pasirodęs operacinėms sistemoms "OS X Lion" ir "OS X Mountain Lion" (buvusiai ir dabartinei šios kompanijos OS versijoms) skirtas atnaujinimas pašalina atitinkamą "Java" priedą iš visų naršyklių, skirtų nurodytoms programinėms platformoms. Tokiu būdu, vartotojai, parsisiuntę ir įdiegę minėtą atnaujinimą, puslapiuose su "Java" palaikymu mato pranešimą, jog naršyklė neturi atitinkamo įskiepio.

Antra vertus, esant dideliam norui, "Java" priedą galima parsisiųsti tiesiogiai iš kompanijos "Oracle" puslapio. Priminsime, kad anksčiau "Apple" diegdavo "Java" tiesiogiai į savo operacinę sistemą "OS X", tačiau vėliau šios minties atsisakė, motyvuodama galimomis saugumo problemomis bei noru apsaugoti vartotojus nuo galimų hakerių atakų. Pasinaudojant minėtos technologijos skylėmis.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: