"Microsoft" jau bando savo gamybos išmanųjį telefoną?  (1)

Kaip skelbia „su padėtimi gerai susipažinę šaltiniai“, „Microsoft“ užmezgė partnerystę su komponentų tiekėjais iš Azijos, kad galėtų išsibandyti įvairius savo išmaniojo telefono dizaino variantus. Taigi, panašu, kad „Surface“ hibridiniai kompiuteriai (pirmieji „Microsoft“ pagaminti ne tik žaidimams skirti įrenginiai) turės ir mažuosius „brolius“, rašo slashgear.com.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tokios tendencijos rodo, kad bendrovė pamažu pereidinėja nuo vien operacinių sistemų ir joms skirtų programinių produktų kūrimo prie produktų, kuriuose veikia jų programinė įranga, gaminimo. Tiesa, džiaugtis anksti – visai gali būti, kad „Microsoft“ išmanieji telefonai nebus gaminami masiškai.

Slashgear.com šaltiniai skelbia, kad „Microsoft“ išmaniojo ekranas būtų tarp 4 ir 5 colių įstrižainės – tiesa, tą patį galima būtų pasakyti beveik apie visus šiuolaikinius išmaniuosius telefonus, o daugiau informacijos apie bandomus telefonus apskritai nepateikiama.

Gandai, kad „Microsoft“ gali sumanyti pagaminti išmanųjį telefoną, sklando jau kurį laiką, o nuo „Surface“ pristatymo jie tik stiprėja. Kiek anksčiau šiais metais buvo prognozuojama, kad kartu su „Windows Phone 8“ išleidimu „Microsoft“ pristatys ir savo telefoną.

„Microsoft“ generalinis direktorius Steve'as Ballmeris „Wall Street Journal“ žurnalistams sakė: „Labiau džiaugiamės šį švenčių sezoną į rinką eidami kartu su „Nokia“, „Samsung“ ir HTC. Ar turėjome planą padaryti ką nors kitaip, ar jo neturėjome – niekaip to nekomentuosiu“. Taigi, bent kurį laiką teks pasidžiaugti „Windows Phone“ telefonais, prie kurių techninės įrangos „Microsoft“ nagų neprikišo.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (1)

Susijusios žymos: