Kokio įrenginio vaikai nori Šv. Kalėdoms? „Apple“

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2012-11-23 03:14
Nepyk bet 99% garantuoju nesi Apple produkto rankose laikes Nesvarbu kiek marketingo, kompanija niekada nebus #1 jai nepasiulys produktu atitinkanciu pirkeju lukescius. Zaidimu pasaulyje yra nebloga analogija EA. Nesvarbu kiek jie sukisa i marketinga, niekas ju nelaiko gera kompanija, nes nesugeba pateikti padoriu zaidimu.
immortallt 2012-11-23 09:04
Oi kaip nepataikei... Sudo kruva pardavinesiu itin brangiai ir tai jau bus hi-end... Tevas pries kokius 15 metu nusipirko hi-end garso iranga Marantaz. Apart skaitmeninio nuskaitymo nebuvimo, garso kokybe gali konkuruoti su bet kokia iranga, atitinkamo galingumo, dar ne lempineje nisoje. Tuo tarpu Apple produktai konkuruoja toje pacioje nisoje ir ne visais bruozais lenkia kitas stampofkes.
Kadras 2012-11-23 09:18
Tik skirtumas tas, kad apple nelaikys 15metu, o 2-3...
Paprastas_zmogus 2012-11-23 09:48
Labai "savotiška" logika... Dar palygink laikrodžių firmą su baldų firma...
Justas116 2012-11-23 10:37
Kai buvau mažas aš taip pat norėdavau tokių dalykų kaip žaidimų kompiuteriai, tačiau turėdavau suprasti, kad tėvai ne visada galėdavo leisti sau pirkti tokius dalykus, kurie tais laikais nebuvo pigūs. Ko labiausiai vaikai nori per Kalėdas? Žinoma, kad žaislų. Tobulėja technika, tobulėja ir žaislai. Tas jiems iPad ir yra - žaisliukas. Žinoma, pagal tokias statistikas gali sekti tendencijas, bet vaikai tegu svajoja, svarbiausia, kad suprastų tėvų poziciją, kas deja nėra dažna tarp vaikų, nes iš ties bjauru skaityti kaip vaikai, ar paaugliai, žliumbia, kad negavo iPhone ar iPad, ir kaip jie nekenčia savo tėvų. Tokie dalykai jau ištiesų mane vemt verčia. Ir čia galima daryti šiokias tokias išvadas apie kultūrą, kurioje gyvename. Tarkim čia:
Misanthrop 2012-11-23 12:04
Šiaip kas dėl Apple, tai galiu pasakyti, kad nemėgau šios kompanijos dėl patentų politikos ir panašiai ir sakiau, kad niekada nenaudosiu jų produktų, bet taip papuolė, kada dabar esu Apple developeris ir darbas davė Macbook Air bei iPhone 4S ir galiu jums tikrai pasakyti, kad šie daiktai yra verti savo kainos lyg paskutinio cento ir negrįšiu tiek prie Android tiek prie Windows. Palaikai rankoje iPhone ir Samsung Galaxy S3 ir iškart jaučiasi kokybės skirtumas vien surinkime, Mac OS nepalyginamai spartesnis už Windows ir patogesnis naudojimui, juo labiau, kad visos reikalingos programos kaip Photoshop, Maple, MS Office yra jam sukurti, be to yra visi kalbų kompilatoriai bei nemažai visokių portų paleisti naujausiems žaidimams. Dauguma apple produktų heiterių yra žmonės jų net nebandę.
Talkatif 2012-11-23 12:10
Atsiprašau dėl ausų pareiškimo. Nesąmonę leptelėjau.
trapecijus 2012-11-23 12:13
Va dėl to man visai smagiai susižiūrėjo filmas ''God bless America''
Absoliutas 2012-11-25 16:18
Developeris ir dar apple fanas Kazkodel man atrodo, kad esi silpnas developeris OMG, Mac OS nepalyginamai spartesnis uz Windows Ar bent pasidomejei, koks procesorius ir kiek RAM'o tame tavo makentose? Speju maziausiai 8GB RAM'o, kur windows'ams per akis 4GB.