Atskleisti šaudyklės „Crysis 3” AK reikalavimai – šokiruojantys (Video)  (93)

Šaudyklių serija „Crysis“ visad buvo žinoma dėl savo įstabios grafikos, kurią tuo metu galėdavo pademonstruoti tik pačios galingiausios asmeninio kompiuterio konfigūracijos. Kompanija „Crytek“ ruošia jau trečiąją „Crysis“ dalį ir atskleidė jos reikalavimus AK.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apie minimalius reikalavimus prasmės kalbėti nėra. „Crytek“ sako, kad žaidimą galės pažaisti visi tie, kurie turės dviejų branduolių procesorių bei kiek naujesnę „DirectX 11“ API palaikančią vaizdo plokštę su 1GB darbinės atminties. Visgi rekomenduotini reikalavimai – kita kalba.

Čia „Crysis 3“ reikalauja keturių branduolių procesoriaus, bent jau 4GB darbinės atminties ir padorios vaizdo plokštės. Pateikiami pavyzdžiai nėra labai pigūs. „Crytek“ nurodo „nVidia GeForce GTX 560“ ir „AMD Radeon HD 5870“ vaizdo plokštes, kurios yra išties gana pajėgios.

Nieko keisto, kad norint išvysti viską, ką „Crysis 3“ gali parodyti, jums reikės ypač galingo asmeninio kompiuterio, ką ir nurodo „Crytek“. Vien rekomenduojamos „nVidia GeForce GTX 680“ ir „AMD Radeon HD 7970“ vaizdo plokštės kainuoja atitinkamai apie 1600 ir 1400 litų.

Nepamirškime ir to, jog prie šių dviejų galiūnių reikės ir gana spartaus keturių ar daugiau branduolių procesoriaus, kurių kainos prasideda nuo 450 litų, pagrindinės plokštės, kuri palaikytų anksčiau minėtus komponentus, bei 8GB darbinės atminties. Taigi norintiems „Crysis 3“ žaisti maksimaliais nustatymais, teks išleisti ne mažiau kaip tris tūkstančius litų.

Mes, tuo tarpu, galime priminti, jog šaudyklė „Crysis 3“, kuriama „Electronics Arts“ priklausančios kompanijos „Crytek“, pasirodys kitų metų vasarį. Be asmeninių kompiuterių turėtojų, grafine prasme „apkarpyto“ žaidimo versijos sulauks ir „Microsoft Xbox 360“ bei „Sony PlayStation 3“ žaidimų kompiuterių savininkai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(28)
(0)
(4)

Komentarai (93)