Naujos kartos „AMD Radeon“ vaizdo plokštės pasirodys tik kitų metų antrajame ketvirtyje?  (0)

Rinkos stebėtojas „DigiTimes“, kuris remiasi savo patikimais šaltiniais, praneša, jog kompanija AMD nusprendė nukelti savo naujos kartos vaizdo posistemių pasirodymą. Tai reiškia, jog „Radeon HD 8000“ serijai priklausantys produktai pasirodys tik kitais metais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

AMD iš pradžių planavo savo naujos kartos vaizdo posistemius pristatyti šių metų ketvirtajame ketvirtyje, nes norėjo ankščiau sudaryti konkurenciją konkurentui „nVidia“, tačiau dabar teigiama, jog naujieji AMD produktai pasirodys tik kitų metų antrajame ketvirtyje.

Kompanijos noras kuo greičiau išleisti naujos kartos produktus yra suprantamas, nes AMD vis praranda rinkos dalį „nVidia“. Visgi nukeltas naujųjų produktų pasirodymas gali turėti neigiamų pasekmių, nes tuo pačiu metu ir „nVidia“ žada pristatyti savo patobulintą „Kepler“ architektūrą.

Pasirodė spėliojimų, jog po paskutinio darbuotojų atleidimo, sumažėjo inžinierių skaičius AMD grafinių posistemių divizijoje. Tai mažai tikėtinas, bet galimas scenarijus, kuris reiškia naujos kartos vaizdo posistemių atidėjimą, tačiau nelogiškas, nes būtent šioje rinkoje AMD – ypač konkurencingi.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(8)

Komentarai (0)