Nauja „YouTube” išvaizda nepatenkinti milijonai internautų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

Arwis 2012-12-09 14:08
Na dizainas tai tragedija, po naujo dizaino beveik nustojau youtube lankytis. Pirmiausia turiu 1080p monitoriu, taigi man nuo centro i desne puse turiu lygiai puse balto ekrano. Taip, atsidarius youtube pas mane yra puse balto ekrano. As nezinau kas pas juos dirbo prie rezoliucijo scalinimo, bet blemba pirmakursiai geriau padaro... Antra watch to watch ne is tolo neatstoja senesnes funkcijos kur ismesdavo vis naujus pasiulymus ka galetum paziureti based on your history. Dabar ten A: Niekas nesikeicia B: Praktiskai visi video yra is mano subscription channeliu. Kaip as turiu atrasti ka nors naujo jaigu jie nieko naujo nepasiulo kas mane galetu sudominti? Ir isvis kam jie tada turi atskira subscription sekcija jaigu taip ar taip viska i watch to watch sudejo? Na yra ir kas patiko, bet puse balto ekrano tai nervuoja labai.
sharprey 2012-12-09 23:27
Man tiesą sakant dizainas atrodo visai neblogai, tik yra tokių funkcionalumo problemų, kurios beprotiškai erzina: 1. Playlistų shuffle mygtukas nebeveikia, sumaišo sąrašą, sugroja vieną dvi dainas ir vėl atsiresetina. 2. Jei nori ištrint dainą iš playlisto turi nueit kryžiaus kelius... 3. Kai įsijungi youtube neberodo pavienių rekomenduojamų vaizdo įrašų, tik kanalus. Jau geriau vaizdo įrašai. Na ir dar karts nuo karto pasitaiko, kad viskas labai susistumia į kairę pusę, labai netrukdo, bet visvien tvarkytinas dalykas.
1hitkillhack 2012-12-10 09:58
Vat butent... dar neberodo daugiausiai ta diena ziuretu... Isijungi youtube, jeigu nieko gero neidejo tavo prenumeruojami kanalai, tai nera ka veikti... Manau turetu smukti isvis youtube video perziuros per si nauja dizaina... Gal yra kur nors skaitliukai, paziureti youtube atvertimu skaiciu?
julkinas 2012-12-11 14:49
man irgi nepatinka naujas youtube