„Lenovo“ pristato anglies pluošto „Ultrabooką“  (12)

Perpildytoje nešiojamųjų kompiuterių rinkoje, net ir kalbant apie brangiuosius „Ultrabookus“, reikia kažkaip išsiskirti. Taip nusprendė padaryti ir „Lenovo“, kurie visai neseniai pradėjo prekiauti iš anglies pluošto pagamintu nešiojamuoju kompiuteriu vardu „TinkPad X1 Carbon Touch”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Ultrabooko“ pavadinimas ne tik mums sako, jog įrenginys pagamintas iš anglies pluošto, tačiau ir tai, jog jis turi prisilietimui jautrų ekraną. Pats nešiojamasis sveria viso labo 1.5 kilogramo, nors turi pakankamai didelį 14 colių įstrižainės ekraną. Jo storis taip pat tesiekia 2 centimetrus.

Kalbant apie kainą, už išskirtinumą mokėti reikia daug. Iš anglies pluošto pagamintas nešiojamasis su prisilietimui jautriu 14 colių įstrižainės ekranu, kurio raiška yra 1600x900 taškų, kainuoja net 1400 JAV dolerių, o už tai gauname „Intel Core i5-3427U” procesorių, 128GB tapos SSD kaupiklį, 720p raiškos priekinę kamerą ir net septynių valandų veikimą su baterija. Tai - bazinė versija.

„Ultrabookas“ neabejotinai skirtas išskirtinumą mėgstantiems verslininkams, tad jo kainą suprasti galime. Visgi nešiojamasis kompiuteris galėjo būti šiek tiek mobilesnis, jame įtaisius tokios pat raiškos ekraną, tačiau 13 colių įstrižainės. Tada šiek tiek sumažėtų ir nešiojamojo svoris.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(4)

Komentarai (12)