Net 25% vartotojų savo asmeninį kompiuterį veikiausiai pakeistų į planšetinį

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

patalnius 2012-12-27 10:52
Nieko asmeniško, bet tuo ir skirasi tavo ir kitų apklausos nuo profesionalių apklausų kai yra naudojamos target grupės su targetiniais klausimais siekiant išsiaiškinti norimą klausimą. Profesionalios apklausos yra tikrai ne tokio lygio kai paklausi ką dabar naudoji ir ar patinka ir ar norėtum pc ar plančetinio. Ir jeigu tu nemanai ir jeigu tau asmeniškai taip neatrodo, atsimink, kad tavo pažįstamų ratas pasibaigs ties skaičiumi 100, o Lietuvoje gyvena apie 3 000 000 žmonių, tad už visus kalbėti net nebūtų logiška. Kur jūs randat čia problemų? paskelbė statistiką o visi pradeda manyti, kad ši statistika yra klaidinga, nes jūs naudojate kompiuterius ir jums jie reikalingi.
trapecijus 2012-12-27 12:42
Perfrazuojant bahuriux aš būčiau iš tų 25%, kuriems suminkštėjusios smegenys, nes tai ką veikiu prie AK, galėčiau nuveikti su plančete - skaityt naujienas, kažką palaikint feisbuke, pasijungt radiją, papliurpt skaipu, peržvelgt emeilus, prieš miegą su žmona truputi pornuchos pavėpsot ir pan. AK įjungčiau nebent porą kartų per mėnesį - susikelt nuotraukas iš fotiko, ką dar?.. Nesu nei programeris, nei inžinierius. Žaidimams užsikuriu PS3. Tad aš su suminkštėjusiomis smegenimis. O žmona išvis besmegenė - per išeiginę visa dieną gali su smartfonu rankose pragulėt
EdvasP 2012-12-28 11:41
Dar visai neseniai, turbūt planšetė buvo žaisliukas, bet bent jau man pomažu tampa paprasčiausiai neblogu įrankiu. Beje, pats naudoju ne planšetę, o galaxy note. Bet daugmaž viskas panašiai, išskyrus, kad mažesnis ir galiu naudotis kaip telefonu. Visada kišenėj, el paštas šalia, skype yra esant reikalui, kartu ir telefonas ir interneto naršyklė. Bankų appsai. Turiu el parašą, todėl galiu pasirašinėt dokumentus, nereikia važinėt po įstaigas. Kažkurią dieną sėdėdamas kamšty užsiregistravau pas gydytoją. Fotografuojant paprastus gyvenimo momentus, ideali kokybė, netgi filmuojant hd raiška. Nepasakyčiau kad kamerai ar fotoaparatui yra didelis poreikis Bet čia jau nuo žmogaus poreikių priklauso. Toks daiktas kameros už kelis tūkst. neatstos. Nežinau kaip jūs įsivaizduojat planšetės ar kokio tai planšetofono naudojimą, bet man jis sutaupo labai daug laiko. Jeigu žaist rimtus žaidimus, sutinku, reikia kito įrenginio. Bet labai abejoju ar tai laptopas. O tie kurie dirba, kita kalba. Tema ne apie darbui skirtus kompiuterius. O man pasiskaitinėt mane dominančią info arba straipsnius, galiu ir savo įrenginiu. Tai atvirai pasakius, laptopas tampa jau per daug brangiu daiktu tokiam retam naudojimui, ypač kai taip greitai nuvertėja.