"Microsoft" išvadino "Google" antidemokratiniu interneto imperatoriumi

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

ashirviskas 2013-01-08 11:06
Google geresnė už microsoft, tai dabar jiems pavydas bambą graužia. Faktų straipsnyje 0, o ir šiaip - kas man iš to, kad renka tuos duomenis, jei jų paslaugų kokybė 5x geresnė už alternatyvas. Ir pagal straipsnio logiką dabar turiu bijoti google, nes gali mano interesus atitinkančią reklamą pasiūlyti? I'm sorry, but that's completely ridiculous...
Shinigami 2013-01-08 12:02
LOL Nu šitokių nesąmonių ta advokatė pripaistė. Kiek Microsoft užima pasaulinės PC rinkos? Anksčiau užimė ir net didesnę rinkos dalį. Tai ar nereikia bijoti ir MS dominavimo? Ir kaip google priverčia žmones naudoti jų paieškos sistemą? Juk kiekvienas gali suvesti kokios tik nori paieškos sistemos adresą į savo naršyklės langą. Googlėje reklamų beveik ne pastebių, o dėl to jog stebi ko ieškau, visada gaunu tai ko ir ieškau. O ne šiukšlių tarp kuriu pačiam dar papildomai ieškoti reikia.
Paprastas_zmogus 2013-01-08 12:30
Keistokas advokatės pareiškimas. Microsoft verkia, kad niekas jų Bing nenaudoja... Bet problema manyčiau su Google yra tame, kad jie jau seniai nesinaudoja savo anksčiau taip dažnai kartotu "Don't be evil"
faktas 2013-01-08 13:09
Šiaip Google ir Microsoft nelabai ir skiriasi. Tik Google turi geresnius viešųjų ryšių specialistus. Kartais atrodo, kad Microsoft dirba tik senukai.
ra.klaipeda 2013-01-08 14:04
Du 'didžkiai" kovoja, žiūrėkim, kad tik mums, vartotojams, iš to naudos būtų, konkurencija sveikas dalykas: tiek Microsoft tiek Google privalo tobulėti, nes kitaip kažkuris vienas liks antru.. .
infoguru 2013-01-08 15:37
Būtent. Juokiasi puodas, kad katilas juodas. Google naudoti manęs niekas neverčia, o perkant geresnį PC esu priverstas mokėti už M$ Windowsus, nors juos išmesiu pirmą akimirką pasileidęs PC.
Shinigami 2013-01-08 15:56
Aš niekad neperku surinkto stacionaraus kompiuterio, o laptopo ieškau be OS arba su Linux OS.
šakės 2013-01-08 16:09
Kai didžkiai konkuruoja, siekdami išleisti vis geresnius produktus, laimi vartotojai. Bet kai kovoja pasitelkdami teisininkus ir patentus, tai laimi tik teisininkai.
djmatsui 2013-01-08 16:24
Microsoft ir taip jau galai ateina nes paskutiniu metu tik brieda daro, pvz nauja Windows 8 paskutinis briedas, is pazystamu kas nusipirko ant kitos dienos grazino atgal, del googles negaliu nieko pasakyt, kad ji renka info nepasakyciau, pvz Android sistema, ji gi su google surista, visas programas instalini is googleplay pastoviai klausia ar nori kad rinktu info, jei pasakysi kad nori na tada brolau pats kaltas. As asmeniskai pokolkas sedziu su Vista, norejau senai jau pereit ant Linux bet niekaip negaliu as su ja susidraugaut uztai ir likau 40% su Microsoft, like procentai tai plancetinis su Android ir telefas su Android, laukiu kol Linux istobulins savo operacines pasalins beveik visus minusus tada skris lauk Microsoftas is mano gyvenimo
Shinigami 2013-01-08 17:44
Galiu drąsei sakyti, kad šito nesulauksi. Nes tobulų nėra. Nebus ir tobulos OS. Aš tai iš įvairių išbandytu susidraugavau su Ubuntu, nes ant kitu tai viena ar tai kita neveikė. Kiti atvirkščiai, susidraugavo su tomis kurios man nepatyko. Bet kad ir kokia pasirinksi, vis tiek reiks laiko išmokti ją naudotis.
djmatsui 2013-01-09 09:11
na ismokti naudotis man jau nebereik, mokinausi programavimo, nebaigiau mokslu del financiniu priezasciu, norejau pratest bet darbo birza nesutiko, tai teko programavima sone palikt, vienintelis minusas linux tai kad online filmu neimanoma ziuret, kazkokios tai problemos su flash player, gal ir imanoma bet tiesiog labai gyliai nesiknysau, tai ir laukiu kol sita sutvarkys, jo idealios sistemos nebus, nes netai kad tobulintu senasias sistemas jie paprasciausiai leidzia naujas o senas palieka sone, gaila bet nieko nepakeisi