Tėvas pasamdė virtualius „žudikus“, kad šie interneto žaidimuose sudorotų jo sūnų

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

zemaitux 2013-01-09 10:39
Be žaidimo pavadinimo, šis straipsnis tiesiog niekinis, nes bent jau aš nesugalvoju nei vieno pavadinimo, kur toks "žudikų" samdymas turėtų kokios nors prasmės.
BlueC 2013-01-09 10:45
Ir sūnus tapo samdomu virtualiuoju "žudiku"... Kuo ne profesija? Derink pomėgį su darbu ir nereiks niekada dirbt.
blizzard 2013-01-09 10:57
Štai ir straipsnio moralas
Popasz 2013-01-09 12:30
Jei jau sūnus bėga nuo realybės, aš įsivaizduoju kaip nemokšiškai auklėjo tas pats jo tėvas. Žinau ne vieną užkietėjusį geimerį, beveik visi turėjo analogiškas problemas. Ne pilna šeima, nemokšiškas auklėjimas, socialinio bendravimo sunkumai, dėl kurio šaknys glūdi didžia dalim pačiame auklėjime. Vėliau iš to seka savivertės, pasitikėjimo savimi realiame gyvenime trūkumas, bėgimas nuo realybės ir susitapatinimas su savo "įsikūnijimu" žaidimuose arba kituose dalykuose. Iškėlimas savo dėmesio nuo savęs ir tikrų problemų. Žodžiu užburtas ratas. O tai, kaip pasielgė jo tėvas tai mažų mažiausiai kvaila. Kaip sakoma, bando uždažyt rūdis, kurios anksčiau ar vėliau išlys. Daugiau info: http://en.wikipedia.org/wiki/Escapism
Sarunas 2013-01-09 14:12
o aš manau, kad kaip tik tėvas pasirinko labai subtilų ir netradicinį būdą (beje neabejoju, kad ir veiksmingą). Nes vienintelis būdas atitraukti žmogų nuo kompiuterinių žaidimų arba surasti užsiėmimą, kuris teikia dar daugiau malonumo, arba pomėgį paversti nemaloniu. Malonumo jausmas susijęs su tuo, kad kažką pasieki (kompiuteriniuose žaidimuose kokį daiktą randi, misiją įvykdai, tampi lyderiu ir t.t.), kai atsirado keli persekiotojai ir visąlaik jam trukdė visa tai pasiekt - žaidimas jam turėjo tapt nekomfortiškas užsiėmimas, kas savaime turėjo mažint praleidžiamą laiką prie jų.
GM 2013-01-09 14:25
Pvz. ArmA 2: Day Z žaidime tai turėtų prasmės, nes žaidime mirus veikėjui, jis ir visi daiktai prarandami visam, o juos susirinkti, kiek žinau, sunkoka.
Ciko 2013-01-09 14:33
naujokui zaidziant DayZ ir mirus gal ir uztruktu diena kita kol vel apsirengtai o kas ilgiau zaidzia zino kad ta geara gali susirinkt per valanda kita o jai campus turi iskarto vel turi viska. Cia lempa visiska tas straipsnis geda "technologijoms" uz tai kad tokias nesamones postina...
zemaitux 2013-01-09 14:34
Nė velnio jis neveiksmingas. Kaip sakiau pirmame komentare, naujiena be žaidimo įvardinimo yra šūdo verta. Kodėl? Pasvarstykim. Kad žaidimas, apie kurį kalbam, yra MMO, manau visi sutiks. Bo FPS tipo žaidimuose tokius samdyt, beprasmiška, tiesiog keitinės serverius, kol patiems killeriams nusibos jo ieškot. Taigi MMO (World of Warcraft, Aion, Lineage ir panašūs). Nežinau tokio žaidimo kuriame būtų įmanoma užmušt veikėją taip, kad jis dingtų su visais daiktais. Taip, yra toks dalykas, kaip "gankinimas", bet tave gankins tik kol pats leisi, tai yra, kol šlaistysies zonoje, kur tave gankina. Patys žaidimai šiom dienom yra ganėtinai platūs, kad juose galėtum laisvai pasislėpt, tiesiog žaist kitoje vietoje, pagaliau vėl, galima pasirinkti kitą serverį, pradėti "kelti dar vieną charą", ir taip toliau. Kas norės žaisti, tas žais, neįsivaizduoju kiek reikėtų sumokėti "žudikams", kad tykotų žmogaus, kuris galbūt išvis net nepasijungs. Pagaliau, yra begalė tų žaidimų, užknis viename, eis į kitą, kas tada, vėl killerių ieškos? Beprasmis laiko švaistymas, mano galva daug geriau būtų iš sūnaus kompą atimt, ir neatiduot, kol darbo nesusiras.
Arwis 2013-01-09 14:40
Kinija turi savo atskira zaidimu industrija kur populiariausi zaidimai yra sukuriami butent ten. Stai top 10 populiariausiu online zaidimu sarasas Kinijoje 2010 metais. Zinau tik World of Warcraft. Counter Strike gridetas, bet online(kazkoks fps-rpg?) CrossFire (Tencent) Dragon Nest (Shanda Games) Dragon Oath 2 (Changyou) Dungeon Fighter Online (Tencent) Fantasy Westward Journey (NetEase) World of Warcraft (NetEase) Jade Dynasty 2 (Perfect World) The World of Legend (Shanda Games) Counter-Strike Online (Tiancity) Wen Dao (Guangyu Games) Taigi my point was: Net jai ir pasakytu zaidimu pavadinima, negalvok kad tu ji zinosi.
Popasz 2013-01-09 15:01
Žaidėjui gali įsijungti sportinis interesas tapti dar kietesniu nei buvo, jeigu tame mato prošvaiščių. + jei jis norės, laisvai galės pradėti žaisti kitus žaidimus, taip ir toliau atitoldamas nuo realybės. Aišku tiesos tavo komentare yra. Bet kuriuo atveju, šiam žmogui geriau kelti kvalifikaciją/mokytis, kurti savo tikrą gyvenimą, o ne virtualų. Šiam žmogui reikia gero psichologo / kaučerio, kuris padėtų susitvarkyti su bėgimu nuo tikrovės.
gabe950104 2013-01-09 15:07
Jei pakankamai tėvas apie kompiuterius nutuokia ir turi priėjimą prie sūnaus kompo, tai galėjo tiesiog instaliuot kokį keylog'erį ir išsiaiškinęs slaptažodį ištrint acc, ar nors pagrasint ištrynimu arba galėjo prisijungęs prie žaidimo per sūnaus veikėję padaryt daug įvairių pažeidimų - strikes , kad patys adminai tą veikėją ir ip adresą užbanintų
Xdmin 2013-01-09 15:09
O dabar paimk ir nuvesk ji pas psichologa? atimsi kompa - sugriaus namus (visokiu ligoniu buna, youtube pilnas pavyzdziu) Tevas pasirinko labai gera taktika, jei jis zaidzia kokia MMO, kaip kad L2 ar WoW, kur kelis metus kelia viena veikeja...ir kazkas padaro kad tu tampi viso serverio priesu, zaisti nelabai imanoma vienam, aukstesniuose lygiuose. Taigi, arba lieka keisti serveri ir prarasti vsa ta laika kuri skyrei sitam serveriui arba keisti zaidima.
Simplicity 2013-01-09 15:36
Buvo atvejis, kai Šiauliuose sūnus girtą tėvą peiliu nudūrė, nes tas papriekaištavo jog vaikas per ilgai prie kompiuterio sėdi.
Popasz 2013-01-09 15:59
Visų pirma žmogui reik parodyti kur yra pagrindinė jo problemų šaknis ir jokiu būdu neatimti kompiuterio. Jam reikia objektyviai pamatyti kokia yra galima jo ateitis, jei jis taip toliau elgsis. Jokiu būdų negalima iškarto atimti pc, tai tik dar labiau pakenktų. Jis per laiką turi pats suprasti, kad jam reikia pas psichologą, o tai supras tik per rodomas ateities projekcijas, kas bus jeigu jis toliau taip elgsis kaip elgiasi. Čia aišku gali būt panašiai kaip su rūkymu, rūkai, nors žinai, kad blogai, tačiau būtent šiuo momentu tai atrodo išsigelbėjimas. Kol žmogus taip mastys, tol stovės vietoj. Jeigu iškarto atsirastų kažkokia bloga pasėkmė, automatiškai visi (beveik) mestų rūkymą ar labai ilgą geimingą prie pc. Tokiam žmogui šiuo metu reikia prasukti mintyse ateities projekciją su idėja, jog tai jau vyksta, PASĖKMĖ jau vyksta. Tarkime jis JAU turi vėžį. Arba sugriovė sau gyvenimą dėl to, kad tiek daug žaidė kompiuteriu.
Kahuela 2013-01-09 17:57
A Man Hired Multiple Assassins To Kill His Son's 'World Of Warcraft' Avatar. Šaltinis: Business Insider.
pastuh 2013-01-09 20:34
Vaikai jus vaikai.. Ka cia dar spelioti norit? Diablo3 100lvl (100paragon) hardcore modas. Nukali jo chara - ras darba jau kita diena. ITS FACT.
beerbeerlt 2013-01-10 13:29
Tai kad kiek zinau Diablo3 neblogai galima uzsidirbti esant 100lvl
jonasas 2013-01-10 16:37
kas per zmogus gali visa diena prie kompo prasedet. man patinka kompu zaist bet niekaip negaliu prasedet prie kompo visa diena, pradeda galva skaudet, norisi pajudet. zaidimai yra tik laisvalaikio praleidimo linksmai budas, o kaip kazkuris esport profas sake, jei nori is to uzsidirbt, pasiruosk save kankint.