„Xi3” priminė apie greipfruto dydžio korpusą, kuriame galėtų veikti „Valve Steam“  (3)

Patiems „Valve“ praėjusių metų pabaigoje prakalbus apie savo „Steam“ platformą ir jos naująją funkciją „Big Picture“, kaip ir galimą savo žaidimų kompiuterio „Steam Box“ versiją, kompanija „Xi3” priminė apie savo greipfruto dydžio kompiuterį, kuriame galėtų veikti „Valve Steam“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pasak „Xi3”, jos „Modular Computer“ kompiuteris gali būti panaudotas kaip produktas, kuris leistų žaisti asmeniniams kompiuteriams pritaikytus žaidimus aukštos raiškos televizoriuose. Tam, žinoma, būtų pasitelkta „Valve Steam“ platforma ir jos funkcija „Big Picture“, o mažasis įreginys būtų prijungtas prie televizoriaus.

Tiesa „Xi3” kompiuteris buvo pristatytas prieš du metus, tačiau nuo to laiko aparatinė įranga išties patobulėjo. Visgi žvelgiant į „Modular Computer“, kuris aukščiu, beje, yra mažesnis už 0.5 litro skardinę, kalbėti apie ypač sparčią aparatinę įrangą nesinori, nes ji ten tiesiog neįsitektų.

Žinoma, kol kas viskas tik pradinėse stadijose, tad apie tai, kokia aparatinė įranga galėtų būti įtaisyta greipfruto dydžio kompiuteryje, „Xi3” nešnekėjo. Visgi daugelis „stato už“ Mini-ITX korpusui pritaikytą pagrindinę plokštę ir galingiausią įmanomą AMD APU procesorių. Galimas daiktas, kad panašiu scenarijumi remsis ir „Valve“ su savo gandais apipintu „Steam Box“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(0)
(0)

Komentarai (3)

Susijusios žymos: