"nVidia" prognozuoja žaidimų konsolių išnykimą  (0)

Interaktyvių pramogų industrijos progresas gana glaudžiai susijęs su žaidimų konsolėmis, tačiau dabartinė jų karta kai kurių specialistų nuomone yra beviltiškai pasenusi. Naujos kartos konsolės dar tik ruošiasi pasirodyti horizonte, tačiau kompanija "nVidia" jau dabar joms pranašauja greitą išnykimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Gana išsamiame interviu leidiniui "Games Beast" kompanijos "nVidia" atstovas Phil Eisler, atsakingas už "nVidia" debesų kompiuterijos technologijų kūrimą ir plėtrą, papasakojo, kodėl žaidėjus užkariaus taip vadinama „žaidimų online transliacijos“ idėja.

Phil Eisler teigimu, debesų žaidimų platformų populiarumą didina vis plačiau plintantis didelės spartos internetas, taip pat panašių paslaugų tiekėjų mažėjančios išlaidos: serveriai ir kita tinklo įranga po truputį pinga, didėja ir ryšio su abonentais kokybė. Šiandien viena iš pagrindinių problemų, kalbant apie žaidimų debesų tarnybas, išlieka užlaikymai duomenų perdavimo metu, tačiau  infrastruktūros plėtra leis šias problemas išspręsti, mano "nVidia" atstovas.

Su šia mintimi sutinka nemažai ir kitų analitikų, vadindami naujos kartos žaidimų konsoles paskutinėmis savo „rūšies“ atstovėmis. Vis tik iki industrijos perėjimo į „naują lygmenį“ teks dar palaukti, kadangi ši sritis patirs dar nemažai metamorfozių, tačiau kartu reikia pabrėžti, kad dar ne visi pasirengę tokiems pokyčiams. Natūralu, kad ir patys žaidimų konsolių gamintojai neleis žlugti savo verslui, kuris atneša tikrai nemažai pajamų.

FACEIT.LT – IT Naujienos
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Faceit.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)