Integruota „Intel Haswell“ lustų grafika prieš diskretinę „GeForce GT 650M” (Video)

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

djsvedas 2013-01-14 21:00
Nu jo, DIRT 3 galima žaisti ir su Intel HD4000. Va paleistų bent Crysis 2 pilnais nustatymais, bent ant 32" kokio moniko, tada galėtų AMD ir NVIDIA drebėti. Tačiau reikia pripažint, jog Intel integruota grafika tikrai tobulėja. Manau po kokių 5 metų, tai bus vienas iš pagrindinių grafikos variklių daugiafunkciniuose įrenginiuose, nes galimybė be jokio papildomo grafikos lusto, turėti viską viename, tikrai sudomins ne vieną pirkėją.
ee7 2013-02-19 10:58
Pagaliau Intel pazenge i prieki, zinoma jei eilini karta nesugadins visko su savio draiveriais. Tokios galimybes ipatingai aktualios ultrabook serijai. Gal pagaliau isstums ir is laptopu pasaulio tas nelemtai silpnas Nvidia plokstes (520m ar pan) is kuriu tik melziami pinigai pervadinus kasmet vis tas pacias senas technologijas ir pagaliau susikonsentruos i vidutines bei extrem vga tobulinima, bei paskatins progresa, kuris siuo metu tikrai nera toks didelis nei galetu buti.
Xdmin 2013-02-19 11:08
Atitinkamui produktui atitinkamos ir prekes. Nori galingos plokstes tai ir dekis tokia i stacionaru kompa. Laptope ji paprasciausiai neveiktu, kelios minutes ir perkaistu. Ir nieko nepadarysi, nebent ispusi korpusa iki tokio dydzio kaip stacionaraus kompiuterio.