„Nokia“: Ketvirtajame ketvirtyje sekėsi geriau, nei mes tikėjomės

Komentarai Prisijungti

Viršuje:   Seniausi | Naujausi

deivec 2013-01-11 21:30
ishbris ta nokia...tik dabar sakalai...bando dirbtinai mazinti jos akcijas..kad galetu pigiai pasipirkti..iki tol kol prades realiai jos kilti net spekuliacijoms esant.... cia tas pats kas subankrutuotu amerika.... vis ant visokiu fiskaliniu skardziu bet kaip dideja skola taip dideja...bet nuo to nieko nenutinka.... nokia stiprus brandas....nera ko lyginti su apple...ishsishokeliai nieko daugiau....
immortallt 2013-01-12 01:17
Nokia isliko labai stipri savo segmente - paprasti mobilus telefonai. Deja atsirado nauja kategorija telefonu, kuriems nespejo prisitaikyti ir prarado high-end telefonu nisa, kurie duoda tiek daug pajamu.
Iko 2013-01-12 14:22
Nepasakyciau, kad prarado ar nespejo prisitaikyti. Siuo metu didziausia smartphonu rinka yra Kinijoje kurioje pirmauja Nokia. Manau Lumia labai pagerins nokios situacija.
Arwis 2013-01-12 14:50
Kaip kazkas reke kitoje temoje kad neapsimoka i Nokia investuoti Tai Nokia patyre nuostolius kelis metus is eiles, taip Nokia uzdare gamyklas ir atleido daug zmoniu, taciau tai yra naturalus procesai kurie vyksta bet kurioje dideleje kompanijoje kai kompanija yra bedoje ir yra restrukturizuojama.
immortallt 2013-01-12 15:11
Tie patys, kurie rekia, kad neapsimoka investuoti i Nokia, aiskina kaip gerai investuiti i Apple bei po keliu metu reks, kad finansu rinkos tai nesamone ir ten tik pinigus gali prarasti.
Arwis 2013-01-12 16:38
Sia savaite buvo analitinis straipsnis kad iki 2016 metu low end smartphonai sudarys 31% pasaulines smartphone rinkos. Sudekim sita su trendu kad global demand smartphonams auga ir nereikia ne ekonominio issilavinimo kad suprastum jog kompanijos kaip Nokia kurios turi stiprius low end/mid-end segmentus, turi brand'a, bei jau turi rysius kylanciuose rinkose(kaip kinija/indija) tikrai seksis ir kils. Cia tiesiog common sense.